anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut fac volei de performanta de 4 ani... am 15 ani si acum la sfarsitul clasei a 8 a nu stiu ce sa fac sa ma duc la liceu normal sau la sportiv? ce ar fi mai bine? unde este mai bine? ce conteaza la bacalaureat liceul unde ai studiat sau diploma in sine?

4 răspunsuri:
| toteusunt a răspuns:

Ar fi mai bine la un liceu sportiv.Am o colega care si ea face volei si profesorii tot ii scot ochii ca ar fi bine sa se transfere la liceu cu program sportiv...depinde de ce profeori dai happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca, daca vrei sa faci volei de performanta, sa te duci la un liceu sportiv. Asta si fiindca pentru studiile universitare nu conteaza liceul absolvit, important este sa-l absolvi si sa iei bacalaureatul. Succes si numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te-ai axat pe sport, mergi la un liceu sportiv.
Dar sa stii ca la un profil sportiv nu vei invata ABSOLUT nimic si chiar daca vei lua bacul asta nu-ti va permite sa ai nicio meserie respectabila in afara de ceva legat de sport.
Sa stii ca profesori de sport sunt extrem de multi in ziua de azi, posibilitatile de angajare sunt minime asa ca mai bine faci un liceu normal daca nu esti extrem de bun la volei.
Evident ca pentru studiile universitare conteazasa si sa stii ceva, altfel nu vei avea decat o bucata de hartie cumparata pe bani grei si care nu-ti va servi la nimic.
Repet: la profilul sportiv nu se face niciun dram de carte, numai sport.

| inginer a răspuns:

Eu zic sa faci un liceu normal. Va fi mai greu sa gasesti timp si de sport, dar e bine sa ai o portita de scapare spre o alta cariera. Nu cred ca dupa 30 de ani o sa mai faci volei de performanta. Sau daca ai un accident care nu te lasa sa joci?