Pentru SGP se dau niste probe? eu sunt civil am 21 de ani.
Pai se dau probele medicale, psihologice si sportive.
La cele medicale trebuie sa te vada medicul lor si legat de probe sportive cam ce s-ar da?
Scz ca rasp acum. Deci te duci la CMJ ( Centrul militar judetean ) acolo iti face fisa de candidat si iti da si o fisa medicala. Cu fisa aia medicala te indruma spre cel mai apropiat spital militar ( iti vor spune ei la ce ora si data sa te prezinti pentru a face analizele ). La vizita medicala te verifica medicii lor la absolut tot. Dupa ce faci vizita medicala te intorci cu dosaru la CMJ si de acolo o sa iti zica cand se dau probele sportive. La probele sportive se dau urmatoarele : saritura in lungime de pe loc ( trebuie sa ai 2 sarituri consecutive ), aruncarea unor mingi la o poarta de handball, tractiuni, mers in echilibru pe o capra de gimnastica ( nu te gandi la altceva perversule ), rostogoliri, sari peste un obstacol cum vrei, sarituri de pe loc in spatii marcate ( un patrat cu numere de la 1 la 9 ), taras pe sub un cadru de metal ( nu-i greu ), carat de mingi medicinale de nu stiu cate kile ( imagineaza-ti ca duci in brate doi pepeni grei pentru mama ta ) ) si la urma un sprint foarte frumos de 50 de metri. Dupa traseul asta mirobolant o sa ai de alergat 2 km in maxim 10 minute ( in timpul asta si in mers cred ca o faci ) APROPOOOO n-ai voie sa te opresti din alergat! Alergi mai incet, mai tare dar alergi. NU TE OPRESTI CA PICI AIUREA! Si cam atat. Usor, nu?
Si aia 2 km in 10 minute este proba eliminatorie?
Clar
gabriel6426 întreabă: