Nu trebuie sa plătesc. Aia de vind yang pe Metin2 ro îl vând legal. Depinde cum te duce capul. Nu sunt obligat sa lucrez la patron sau sa îmi fac SRL etc
In orice stat al Europei trebuie sa plătești taxe și impozite pentru veniturile constante pe care le ai. Altfel se numește evaziune fiscala. Ca sa nu mai zic ca e posibil sa ai clienți care cer facturi pentru decont. Ce faci atunci? Totuși, dacă tu ești atât de convins ca nu trebuie, de ce ai mai pus întrebarea?
Daca nu muncesc la patron? PSF/ Pay pal sau bancar si aia este.
Tu nu prea intelegi cum functioneaza economia nu?
Sa zicem ca tu imi faci mie o editare video. Eu te platesc si cer factura... ce faci?
Maine vine organul fiscal si te intreaba de unde ai cu banii X. Ce le zici?
Le zic din editare foto în *** și le dau taxa pe venit. Ma pis pe ea de pensie ce-mi trebuie mie sa pun la pensie.
Tu nu prea ai înțeles absolut nimic din ce ți am zis eu nu?
Mulți nu au nevoie de factura. Și plătești doar taxa pe venit. Asa e cea mai buna munca. Ce dracul sa ma angajez la un cocalar pentru 500 euro?
După cum spuneam nu ai înțeles nimic din ce am scris... Și nici din cum funcționează economia.
Știu cum funcționează. A predat la scl. Dar de ce sa iau mai puțin ca să plătesc pensiile politicienilor când pot plății doar taxa pe venit și în caz ca răcesc de ex plătesc doar odată sănătatea când fac analize etc