| mircea_5116 a întrebat:

Salut la toti sunt nou aici asa ca m-am gandit sa va intreb si pe voi, ieri am trecut pe la cateva studiouri, in cautarea unor raspunsuri, multi oameni imi spun ca am o voce de a ajunge undeva, dar de a dansa bla bla!
parinti mei ma sustin foarte mult, iar eu imi doresc foarte foarte mult de a imi face un videoclip, astazi a fost o zii obositoare, am dat cateva probe destul de naspa, multi dintre cei de acolo mi-au spus ca in romania nu sunt studiouri specializate, de a face un video clip, eu m-au indrumat spre alte locuri ci ultra records (usa) parinti mei sunt pe punctul de a imi da aceasta oportunitate, dupa un somebody to love, that should be me, love me girl, mi-au spus ca ar fi foarte mare pacat sa nu profit, la scurt timp dupa ce m-au auzit cei de la studio l-au sunat pe un angajat al vevo, de a se interesa, ei i-au spus, ar trebui sa indeplineasca anumite sarcini. deoarece este un (necunoscut) iar asta ar durea,

cei de la studio mi-au spus ca ar fi o anumita cheie pentru a face un videoclip, dar sunt niste bani destui de multi, dar totusi am observat ca in ultima vreme cam multi colaboreaza cu vevo,

ceva sugestii, doresc doar raspunsuri serioase, nu glume.

2 răspunsuri:
| MariusMarius96 a răspuns:

Esti praf, inpusca te

| Chirila_5951 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine doar ca eu cant hip-hop.Prima data trebuie sa scoti o melodie(inregistreaza si tu la un prieten sau la cineva cu bani putini),posteaz-o pe mai multe situri, canta la diverse eveniment, pana la urma trebuie sa te remarce cineva. Cum ai fost descoperit de cineva totul va veni de la sine(sponsori care îti vor plati clipurile). Sper ca ti-am fost de ajutor.