Nu merita, pentru ca risti sa-ti inchida contul administratia instagramului.
Nu îl închide, cei care cumpără Followerși reali nu li s-au închis conturile
Au fost cazuri celebre pe instragram, cu milioane de followers, care au fost inchise.
Povesti cu plansete si urlete, cu chemat televiziunea, cu reportaje prin care respectiva implora Administratia instagramului sa-i redeschida contul, fiindca ea traieste din banii primiti de acolo.
Este foarte greu să închidă un cont.
Crede-ma ca nu-i greu deloc, dimpotriva!
Sunt zeci de asemenea mesaje pe tik tok si FB, sunt mii de plangaciosi care au calcat pe bec si li s-a inchis contul, de la postari indecente, interzise, copyright, raportari de la prieteni samd.
Da, dar dacă doar cumperi Followerși nu îți face nimeni nimic. Lu Selly de ce nu îi închide contul? Că a citit regulamentul. Iar pe site din care i-au eu Followerși nu îți cere parola la cont(În mod special că doar așa te detectează). Și raport urile aiurea nu se bagă în seamă.
Tu tot nu pricepi ca este ilegal si impotriva regulilor sa cumperi followers?
Nu-mi da exemple de cocalari ca ma lasa rece ce face unul si altul pe Instagram, Tik Tok sau FB.
ia de citeste regulamentul din scoara in scoarta ca sa fii sigur ce ai voie sa faci si ce nu, macar vei intelege cand ti se va inchide contul, de ce anume ti l-au inchis.
Doamneeee tu ce nu înțelegi că este indetectabil(recunosc și scump). Lui Selly de ce nu i-au închis contul? Ia zi? Iar Abi Talent cumde a făcut așa mulți Followerși dintr-o dată?
Lui Marius Cătălin i-a fost închis contul de YT, a făcut contestație, i l-au reactivat. Vreo problemă?
Eu tot îmi cumpăr (follows reali).
Este de fapt foarte detectabil, fiindca un influx mare de followers este detectat de prpgramele electronice care raportaeza imediat.
Te rog eu mult, nu-mi mai spune de cocalarii sally si peste prajit, da-i naibii, ca nu ma interseaza postarile lor de rahat.
Pune mana de citeste regulamentul site-ului Instagram, sa ai habar ce este ilegal si interzis acolo, ca sa intelegi ce ai voie si ce nu.
Si cumparatul asta de followers te ajuta la ceva sa-ti gasesti de munca, sau sa ajungi un om important in viata?
Pierdere de vreme de aceste site-uri de fite si exchibitionism.
Te ajută să faci bani, deci eu cumpăr followerși. Boss îți intră maxim 1000 pe zi
Alții de ce să fie influenceri cu Followerși cumpărați și eu nu?
Asta pana iti blocheaza contul si ajungi sa urli ca o pizipoanca de la Americani, care ulra ca ea nu are ce manca acum,, fiidca Insta i-a inchis contul.
Exact asa, mama ei de invidie!
De ce altii sa faca ilegati si tu nu?
Dar asta pana in ziua in care si ei si tu veti fii prinsi, iar conturile inchise. Atunci se duc pe apa sambetei, toti banii aia multi, pe care spui ca-i faci.
Ba nu, eu îmi cumpăr Followerși reali. Dacă nu îți spun contul, nu ai cum să mă raportezi. Unu de la București și-a cumpărat Followerși, l-au pus să schimbe parola, și așa i-a făcut mereu
Și i-au închis contul degeaba, a depus contestație și a spus că nu a cumpărat, îl are reactivat.
De ce nu mai spui nimic?
Am citit regulamentul Instagram, și nu spune nimic despre cumpăratul de followerși
Daca nu ai crestere organica, e degeaba. Vei sesiza asta cand vei ajunge la cateva zeci de mi de urmaritori iar daca postezi ceva pe wall vei primi maxim 200 de inimi.
Există followerși activi
Dar sunt mai scumpi
Eu iti spun din perspectiva unei persoane care stie cu ce se mananca asta, am putin peste 32 de mi de urmaritori. Urmaritorii aia pe care ii cumperi sunt de fapt niste conturi generate automat numite roboti care se urmaresc intre ei, spre exemplu sunt 60 de useri si se urmaresc toti intre ei, fiecare cont urmareste 59 de persoane si la randul lui este urmarit tot de atat. Iar tu cand cumperi serviciul, poate este la o scara mul mai larga, dar se pierde interesul celui care tia vandut urmaritorul si nu vei avea nici o interactiune, practic fiind conturi goale.
Boss, sunt reali. Adică poți cumpăra și Roboți și Followerși reali
Saranioalexandra130 întreabă: