| PyRoMaNc3r a întrebat:

Salut, numele meu este Dorin si as dori sa merg la facultatea de Drept pe profil Administratie publica, ce parere aveti despre acest domeniu, daca merita sa o urmez si daca este una de viitor.

Răspuns Câştigător
| Tpuuser1 a răspuns:

Eu sunt la Drept.Am avut de ales intre Drept si Administratie Publica.Cu Dreptul poti lucra in multe domenii nici n ai idee macar, dar nu la fel sta treaba si cu Administratia Publica.Recomand Dreptul.Nu mai suntem pe vremea lu mamaia cand terminai dreptul si te faceai avocat,notar; acum te poti face cam orice. Avocat,notar,consilier judecatoresc(salarii bune,munca de functionar si avocat), executor,procuror,judecator,jurnalist, functionar public la politie, casa de pensii, secretara oriunde, poti face un an de scoala de politie de agenti si iesi ofiter nu subofiter, jandarm cu rang de ofiter, la armata de ajuta, poti sa fii manager, poti lucra in companii imobiliare.Deci n ai idee cati oameni am intalnit si nu stiam ca au Dreptul.Catalin Maruta a intrat in televiziune cu Dreptul si nu doar el. Sper ca te am ajutat.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Facultatea de drept...nu cred ca-i de viitor, cand sunt mii de studenti care termina anual dreptul si apoi stau acasa, sau se apuca de o munca fizica, pentru ca nu au cum sa-si faca cabinet de avocatura. sau notarial, odata ce se aproba anual 1-2 pe fiecare oras.
Cauta ceva mai "pamantean" si util, ceva care se cere tot timpul, ca tehnologie, autoimatizari, contabilitate.

| Violleta2022 a răspuns:

Am uitat sa-ti spun, cu o facultate de drept terminata in Romania, nu poti face nimic peste hotare, ca si cu jurnalismul.
Deci, daca ai in vedere o munca peste hotare, gandeste-te la ceva palpabil, ceva tehnic, de inginerie, tehnologie sau economie.