Bună.
Cred că ar fi mai bine să alegi o facultate dintr-un centru universitar mai bine dezvoltat. Galaţiul nu e cea mai bună opţiune. Mai bine mergi la Iaşi sau Bucureşti. Şi dacă îţi doreşti atât de mult să ajungi în Anglia, poţi pleca după ce termini facultatea să te angajezi acolo. Nu uita să faci ce îţi dictează raţiunea.
Mult succes!
Eu sunt din Galati, si toata lumea "fuge" de facultatile de aici (adica cei care au posibilitatea). Daca spui ca stai bine financiar, de ce nu iti cauti o facultate in Anglia? Nu neaparat in Londra. Este ceva de viitor si acolo chiar ai foarte multe oportunitati!
Care,,toata lumea"? Nu dezinforma oamenii.
Vorbeam la modul general si am spus ca cei care au posibilitatea si sansa de a studia mai departe Bucuresti / Iasi SIGUR nu vor alege sa ramana aici. Am multe cunostinte care au terminat anul acesta si crede-ma ca ar face orice sa plece de aici. Intr-un oras mai mare precum Bucuresti ai mai multe posibilitati si oportunitati. Si serios acum, eu nu am auzit care sa fi facut facultatea la Bucuresti (o facultate buna) si sa fi venit acasa ca nu are de lucru.
Tu decizi.
Eu insa iti sugerez sa te duci la facultate si dupa sa pleci unde vrei. Spun asta pentru ca facultatea e o experienta minunata de care iti vei aminti cu drag.
Mai ales daca ai o situatie financiara buna, nu vad de ce te-ai grabi sa pleci.
Orice ai decide, succes pe mai departe!