Vezi care e costul vietii in sua/qatar si mai ales ce extra-benefits primesti. In america asigurarile de sanatate si serviciile medicale costa de te caci pe tine. Si 1900 USD mi se pare un salariu de mizerie in cazul tau.
Stiu arabii engleza nu te teme. Iar acolo in nici un caz nu doar cu arabi ai de a face. Faci socoteala / an ca americanii ca nu-s ei prosti degeaba. 1900 -2360 nu spune nimic nimanui. Cand socoti la an se pun - al 13 lea salar; masina de serviciu; transport; casa de serviciu; calcule legate de cotizattie + drepturi de pensie /asigurari sociale / concedii platite; alte bonusuri etc.etc. Degeaba da ala mai mult / luna ca de fapt / an pierzi altele. Restul de socoteli - clima, cultura, bautura, femei e dupa gust tataie. Cand iei o astfel de decizie te duci la un avocat in drept international, in chestii de munca etc. Cat costa? 300; 500, nu conteaza, e investitie buna.
Nu te duce in clima aia nenorocita din Qatar ca o sa iti blestemi zilele! Plus ca nu ai perspective mai bune ca in SUA. Arabii au o gandire cu totul diferita de a noastra si nu te vei integra. In SUA treaba sta exact invers, te poti integra si cu putin noroc poti sa dai si peste romani.
Depinde.
Eu n-as sta pe ganduri si m-as duce in America.
Visul meu e sa locuiesc in America, deci probabil n-o sa fii de acord cu mine.
Intr-adevar pierzi o suma maricica de bani, 500 de dolari asta inseamna 2000RON, care nu sunt bani marunti.
Acum depinde, eu as alege America.
In qatar este mai mare pentru ca ei nu platesc prea multe taxe, iar la batranete nu primesti pensie.
Faza e ca in America salariul va creste cu 1700 $ la doi ani, muncesti 5 luni si 1 acasa...in Qatar in fiecare an creste cu 2510$ 3, 5 luni muncesti si 2 luni ai liber! Plus ca in Qatar poti primi extra-salar daca esti bun si in 5 ani poti avea lunar salar de 7000$...
mglfuydyuo întreabă: