| mary_9821 a întrebat:

Sint mary si sunt pentru prima data pe acest site.as fi recunoscatoare persoanelor care vor raspunde la intrebarea mea.cum credeti care sunt avantajele (si dezavantajele) sa fii model?

7 răspunsuri:
| dulcik a răspuns:

Poti sa ajungi vedeta, sa ai multi bani, haine gratis de la prezentari etc

| Miha a răspuns:

Sunt foarte multe avantaje! un salariu foarte bun, poti intalni si alte celebritati, daca esti bun ai ocazia sa defilezi si in alte tarii...dezavantajele sunt ca vei fi departe de familie si trebuie sa muncesti ca sa arati foarte binewinking

| alexa a răspuns:

Avantajele ar fi acelea ca te plimbi foarte mult, ajungi sa cunsosti noi civilizatii, si poti castiga bani multi cu o munk nu tocmai grea...asta in cazul in care o faci cu drag si i te dedici
dezanvantaje. faptul ca nu. ti vei mai vedea familia, nu mai ai timp sa. ti petreci cu prietenii.depinde de cat de mult calatoresti.nu cred ca asta se va intampla de la inceput.mai intai e de munk si pe urma...vine totul

| chucky_8545 a răspuns:

Avantajele ar fi ca ai fi cunoscuta, ai avea bani pentru ca aceasta meserie iti oferta un salariu foarte bun, bine, acum depinde si de cat de bine te descurci...,

Dezavantaje...sunt destule, insa in special ca nu iti vei putea vedea prea mult familia, cunoscuti s. a, si faptul ca iti vei da organismul peste cap... avand in vedere ca trebuie sa ai grija mereu ce mananci, sa nu te ingrasi, nu vei putea avea in iubit pe termen lung, decaaat daca si acesta este mai mult plecat, si asa te va intelege si el pe tine, si tu pe el.

| mary_9821 explică:

Dar ceea ce tine despre inceputul carierei? ce stiti despre asta? am 17 ani si sunt sigura pentru ceea ce vreau sa realizez in viata.de mica stiu ca voi apuca calea asta si am incredere in mine.stiu ca orice nu e usor in viata, imi dau seama cit va trebui sa muncesc si sa peste cite sa calc si sa inchid ochii, si totusi.sunteti f amabili ca mi-ati raspuns.as vrea ceva detalii, daca cunoasteti cumva care-i primul pas, ce si cum ar fi mai bine(m-am informat dar totusi vreau sa stiu si parerile altora). mersi anticipat!

| mircea a răspuns:

Model, in lumea modei, sau model pentru diverse utilizari? Oricum ar fi, vei avea viata grea la inceput, dar incitanta. Avantajele ar putea fi directe, sau indirecte, adica prin intermediari, ceea ce nu recomand. Dezavantajele, sunt numai directe.

| mary_9821 explică:

Pai sigur model in lumea modei. vorbesc serios si rog seriozitate.si poti sa concretizezi care-s avantajele cele directe si indirecte?

Întrebări similare