Eu zic sa ramai la stiinte sociale. Oricum mai tarziu poti aplica la orice facultate vrei indiferent de profilul la care esti. Hai sa zicem ca la mate info faci matematica destul de serios si te-ar ajuta la admiterea la facultate (asta in cazul domeniilor tehnice), dar in rest nu e mare diferenta. Si oricum, in cazul in care dai la admiterea la facultate un test, vei avea cu siguranta afisata tematica si tot in particular te vei pregati. Tot ceea ce conteaza e sa iei BAC-ul, indiferent de profil.
Eu zic sa mergi pe mate info
diploma dovedeste ca stii franceza, dar chiar si fara diploma te poti angaja undeva unde trebuie sa stii franceza atat timp cat stii
zic pe mate info ca cine stie ce te razgandesti la cariera si sa ai optiuni
Eu zic sa ramai aici. Info poti invata si in timpul liber. Majoritatea informaticienilor au invatat mai mult acasa decat la scoala.
Depinde dacă te descurci cu conceptul de "logică" dacă vrei să mergi pe profil real.
Sincer vorbind, când am fost prin a 9-a a fost teroare la mate-info în clasa mea când am fost numai 5 care ne-am descurcat la info și vreo 9 la mate, restul au fost unii mai praf decât alții; la fel și-n a 10-a, 11-a și 12-a, deci de aici afli că: 1 trebuie să fii bazat și să-nțelegi materia, să-nțelegi cum jonglezi cu informația (pentru că unele sunt utile, altele nu, și asta vorbind de toate materiile) și 2. clar vei avea șanse să intri la mate-info atât timp cât la mine-n clasa a 9-a cea mai mică medie a fost 6 și.
Acum depinde de tine ce preferi, însă un singur lucru rămâne esențial: nu privi școala/materia ca pe un dușman, îți zic din propie experiență
sorinaa0 întreabă: