In Romania sa-ti incepi o afacere 100% legal din toate punctele de vedere este imposibil. Pentru ca la final de luna/an iesi inevitabil pe minus. Chiar si ANAF-ul este constient ca toate firmele fac evaziune fiscala. Fie ea mare sau mica. In Romania platesti atat de multe taxe si atat de scumpe sunt, incat sa faci profit la firma ta, e o adevarata minune.
La faza cu videochat-ul, tine doar de tine. Daca vrei totusi sa cresti exponential pe nisa asta, fa "content" in engleza si lasa sa te vada toata planeta. Sunt foarte multi/multe care isi dau in cap pe un videoclip cu tine la camera )
Doar ca trebuie sa-ti asumi. Odata expus, inevitabil se va raspandi vorba despre tine mai devreme sau mai tarziu.
Insistati unii cu dramele astea cu vai e imposibil.
E imposibil pe dracu, daca stii sa faci afaceri le faci si legal.
Ai vazut vreodata o firma mica, de inceput de prestari servicii sau de productie care sa emita absolut de fiecare data bon fiscal sau care sa plateasca toti angajatii 100% prin carte de munca aferent ITM? Ca eu sa dea dracii daca am vazut sau auzit. Nu vreau sa dau din casa, dar am cunostinte (prieteni) cu firme care la randul lor au si ei patroni cu care mai ies la un gratar sau la un restaurant din cand in cand si nici unul dintre ei nu au spus ca fac absolut totul "by the book" cum s-ar zice in engleza.
Ai de platit la o firma cam asa:
- Impozit pe profit/venit intre 1-3% ( si la fiecare venit sa ti se ia cate 1-3%, e cam japca pe fata )
- Taxe pe salarii din care aproape jumatate din salariul angajatului se duce direct la stat ( ca na, statul trebuie sa pape ) si restul pe angajat. Si sa platesti un angajat cu 4000-5000 de lei din care jumatate se duc la stat, deja te cam scarpini in cap daca esti la inceput.
- Taxe retrase pe dividente. Sa nu cumva sa scoti bani din firma fara sa dai la stat, ca moare doamne fereste statul de foame.
- Costuri pe materialele pentru productie sau prestari servicii, care si alea au TVA ( bani care se duc la stat )
- Depinzand de firma cu un cod CAEN aferent, mai ai de platit alte taxe anexe cum ar fi in transporturi ( platesti asigurare conforma CMR, platesti Rovinieta, piese auto si mentenanta constant ). industria transporturilor nefiind singura care are astfel de taxe anexe. De ce crezi ca au facut astia anul trecut cu tirurile si cu tractoarele protest in mai multe tari inclusiv si la noi? O asigurare conforma CMR la un singur TIR costa pe putin 24000 de lei.
Si eu gandeam ca tine in trecut cand habar nu aveam cum sta treaba cu firmele srl sau pfa. Pai ia mai da-i in p## masii ba ca prea fura curent aia. Ei sunt patroni si se plang ca nu au profit. Eh uite ca treaba nu e chiar atat de roz pentru majoritatea care detin o firma.
-
Da cunosc.
Nu zic ca ar fi majoritati.
Dar cine vrea sa fie corect este.
Daca ai,, imagine'' de vândut, ce-ți pasa de unde vin banii? Sau ești homofob?
Cheers
Exista si femei doritoare sa te vada. Cele foarte singure, batrane si grase. Dar trebuie sa fii top ca sa le faci pe alea sa se uite la tine. Si daca in viata reala nu esti coplesit de atentie feminina, nu vei avea nici o sansa cu videochatul.
Daca zici ca arati bine de ce nu incerci sa faci modelling?
Nu trebuie sa ai muschi neaparat. Merge si lemn, baiat finut.
Iti gasesti o gagicuta misto printre modele. Ia sa vezi cum te motiveaza sa te salahoresti. Poate cu gagicuta iti gasesti mai in colo job jmecher de birou de barosan cu bemveu.
Intelegi planul ce zic aici?
Vezi numa sa nu puna ochii pe tine vreun cougar.
Daca vrei ceva pe acest subiect, dar putin mai discret sau daca esti o persoana timida, poti aplica la operator-flexibil. Scrii mesaje de pe telefon/calculator cand vrei, de unde vrei si ai un venit suplimentar. Nu este videochat, nu trebuie sa-ti arati fata sau corpul. Doar sa scrii mesaje!
Scrii mesaje (corecte gramatical) pe platforma lor pe orice subiect si primesti bani pentru fiecare raspuns trimis. Instruirea ti-o ofera ei, tu trebuie doar sa te inscrii si sa respecti ceea ce te invata ei. Plata este saptamanala. Eu sunt la ei de aproape 2 ani si este chiar simplu de lucrat. Ca si domeniu nu este videochat, ca nu trebuie sa te arati. Subiectele de discutie sunt variate!
Îmi poți explica te rog, legat de mesaje, de ce îmi vin atât de puține? Lucrez de o saptamana si 2 zile, prima saptamana am avut 227, destul de puține. Ieri am primit 14, astăzi niciun mesaj. Îmi poți spune te rog care e problema? La tine e la fel?
aksjsksbjsbs întreabă: