Oricum, eu ziceam de studiul in olanda doar asa fiindca eu nu as vrea sa ma duc acolo, deoraece limba olandeza se foloseste mult mai mult decat engleza si eu sincer, desi iubesc limbile straine nu prea imi plac cele in genul olandezei, germanei etc si nici olanda nu-mi surade, mai ales oameni(am vizitat olanda deci va spun ce am vazut). Oricum ma gandeam(a se citi visam)la anglia, desi acolo ploua foarte mult(eu iubesc caldura)iar australia e prea departe...
Oricum, astept in continuare sugestii despre ce am scris mai sus dar si despre studiul in anglai etc.
In legatura cu profesia pe care vrei sa o alegi ca scriitor sau editor... dc nuh?. dar desigur decizia urmarii unei profesii sau a alteia nu depinde din pacate numai de vocatia fiecaruia, ci si de oportunitatile pe care le ai, cat de bine se plateste, daca se poate studia ceea ce iti doresti acolo unde traiesti.mai e si problema ca unele profesii te pot tine departe de familie.etc.etc..dar daca visul tau este sa devii scriitor. sa calatoresti sau sa pleci din tara(visul oricarui roman ) n-ai decat sa-l urmezi :"Life has more imagination than we carry in our dreams :X"