| ady_4274 a întrebat:

Salut stiu ca e o intrebare naspa dar...
Cum iti faci relati, adica sa cunosti sa ai prieteni avocati, politisti, oameni de afaceri...

10 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Colegii, vecinii, prietenii, cunoscutii tai de acum ar putea fi in viitor relatiile de care vorbesti. Asa ca de tine depinde cum socializeziwinking

identitate
| identitate a răspuns:

Nimic mai simplu! Bati, jefuiesti si rapesti cativa oameni de afaceri.Vin politistii si te aresteaza, vine avocatul si te apara.La tribunal te acuza procurorul si te condamna judecatorul...Asa ai relatii cu toti cei cu care ai vrut + un procuror si un judecator.happy

| gabrielle43 a răspuns:

Cred ca trebuie sa iti alegi un anturaj potrivit...depinde unde lucrezi, cu ce te ocupi, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A? adi cati ani ai... da ok. O relatie inseamna sa iubesti pe cineva adica sa fiti impreunu [va combinati ]nu lacartelalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| CatalinMG a răspuns:

Pai apuca-te de Drept si vei avea relatii cu nemiluita.

| cip a răspuns:

Te bagi in seama cu ei.

| cip a răspuns:

Te bagi in seama cu ei.
mergi la o sala de forta, majoritatea de acolo au relatii

| cip a răspuns:

Te bagi in seama cu ei.
mergi la o sala de forta, majoritatea ce frecventeaza salile au relatii bune cu astfel de oameni

| adriana20 a răspuns:

Relatiile de genul asta le faci fara sa-ti dea nimeni sfaturi. pur si simplu incerci sa intri in anturajul lor.nu neaparat discoteci sau sala. pur si simplu sa incerci sa ajungi in domeniul lor.nu te vor considera prieten si nu te vor ajuta doar pentru ca in esti coleg la sala sau ca l-ai salvat de la o bataie in club.trebuie sa fii ca ei ca sa fii alaturi de ei.crede-ma ca am dreptate.succes.sper sa te ajute.