Nu sunt afisate online se afiseaza si la scoala si pe net pe data de 12-13 iulie
Cu siguranţă nu ai cum să fii intrat la mai multe licee, dar aici găseşti toate informaţiile despre admiterea la liceu de anul acesta: http://admitere.edu.ro/adm2001/.
Inca nu s'au afisat dar din cate am inteles se afiseaza marti pe internet... poti cauta pe isj judetul de unde apartii(ex: isj Galati)
Deocamdata, nu
s-ar putea ca de maine sa se afiseze pe edu.ro
fundita mea :X
Marti, pe 12 iulie, incepe repartizarea computerizata la liceu.si atunci o sa afli. fundita? >
Momentan nu...
9 iulie 2011 - transmiterea bazei de date, de la centrele de admitere judetene/al municipiului bucuresti, la centrul national de admitere
10 iulie 2011 - verificarea si corectarea bazelor de date de catre comisia nationala de admitere si comisiile de admitere judetene/a municipiului bucuresti, transmiterea modificarilor la comisia nationala
11 iulie 2011 - corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor
12 iulie 2011 - repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a
13 iulie 2011 - afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate in unitatile de invatamantul liceal de stat din judet/municipiul bucuresti.
15 iulie 2011 - afisarea de catre fiecare unitate de invatamantul liceal a listei candidatilor repartizati in acea unitate
15 iulie -25 iulie 2011 - depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati...
Pe Edu.Ro nu este afisat nimic
@Andriux stiu ca nu pot intra la mai multe licee ma refeream la faptul ca vreau sa vad si liceele la care au intrat fostii mei colegi
conrob întreabă: