| Wordofthat999999 a întrebat:

Sunt angajata la un cazino la cash pot, si nu m-am putut acomoda cu colectivitatea si tura trecuta am facut o plata gresita e singura tura care mi s-a intamplat asta dar nu stiu daca a fost la mine ca am fost foarte precauta cu tot, si asta e a 6 tura a mea, dar as vrea sa imi fac luna ca sa primesc salariul dar numai rezist nici macar o tura acolo ca supraveghetor de jocuri, numai ma gandesc la clienti, colege... e foarte aiurea. Spuneti-mi ce sa fac ca numai fac fata psihic nici macar cu colega de tura, sa mai rezist cateva saptamani sa-mi primesc salariul sau de maine sa-mi dau demisia?

3 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Sanatatea ta trebuie sa primeze!

| zolotovicidragos a răspuns:

Salut. De ce nu incerci sa te relaxezi putin la locul de munca? Gandeste-te doar ca unii oameni isi dau casele ca sa vina sa joace in sala unde lucrezi tu laughing) E doar o gluma. Sanatatea e pe primul loc happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Numai rezisti fizic sau psihic, tu inainte de a te angaja nu ai stiut conditiile de muncă? Banuiesc ca stai toata ziua in picioare, sau lucrezi si noaptea, ce varsta ai? Mersi si sanatate multa.