Http://www.colmil-mv.ro/subiecte/probe%20fizice.pdf
Cu matematica si romana nu te pot ajuta pentru ca am dat examen acum cativa zeci de ani dar mie nu mi s-a parut greu.
Ce medie? Nimeni nu-ti poate spune. Daca au 100 de locuri si vin 400 de candidati este una dar daca au 200 de candidati se dubleaza sansele. Deci media de intrare este diferita. Nu nai voie decat cu telefon si acela in anumite conditii. Viata, la inceput, este grea. In primele 6 luni am crezut ca dezertez. Apoi m-am obisnuit si n-a mai fost problema. M-am gandit ca asta este viitorul meu si gata.
Pai...Eu sunt a VII-a si mdea...nu am experienta ca sa te ajut, dar acum vine întrebarea "de ce ai mai comentat?"
Pai..nu iti pot da un sfat despre liceul la care vrei sa dai, dar eu zic in felul următor.
Eu stiu ca poți sa dai la absolut orice liceu deoarece asta nu te impiedica sa mergi la absolut orice facultate. deci ceea ce vreau sa iti zic e ca mai bine alegi un liceu mai usor. fara prea multa materie in care sa te simti mai liber si sa ai si familia aproape deoarece apoi tu poți dă la orice facultate, contează sa iei bacul.
Asta e opinia mea