| NickAl3x a întrebat:

Sunt clasa a saptea si nu stiu la liceu sa ma duc. Stiu ca mai am timp dar is curios. Eu as vrea la liceul militar campulung. Deci:cum faci tu carte, mai ales mate info, într-o garnizoana? Care sunt cerințele? Trebuie fizic sau? Cum pot ieși si eu in oras, sa ma duc la sală, sa ma plimb, daca liceul e într-o padure? Media generala la mate de anul asta e 9, 5(10sem 2 10 sem 1) iar la info e 10.In cls a 6 a mate e 9, info 8, 5.Clasa a 5-a mate 10 info 10.

Răspuns Câştigător
| Sadop a răspuns:

Trebuie să ai media buna la purtare.
Da, se face mate-info. Păi cum faci, excat ca la orice alt liceu.
Trebuie să ai media de admitere la liceu ( media generala pe cei 4 ani plus media de la evaluarea nationala împărţit la 2 ) cat mai mare.
Vei da o probă fizică. Trebuie să ai o condiţie fizică foarte bună, să fii foarte rezistent. Vei mai da 2 teste la romana si matematica, teste grila, care sunt foarte uşoare. Vei mai da şi o probă psihologică şi vei avea şi p discuţie cu comisia în care te vor întreba de ce ai ales Liceul Militar.
Păi ăsta poate fi considerat un dezavantaj, nu ai voie să ieşi de acolo decat o dată pe lună, dacă ai eşti bun, şi în caz de probleme majore in familie.
La liceu informatica e total diferită de cea din generala.
-Baftă!