Orice ai face, tot ce conteaza ii perspectiva care o ai. Daca ai o perspectiva din punct pierdut cum ai spus si tu o vezi intunecata. Daca intelegi fiecare alegere care o faci si esti 100% ca ii alegerea corecta pentru tine in momentul de fata, nu o sa ai de ce sa fii trist fiindca ai fost present la fiecare alegere.
Trebuie sa risti in viata, sa incerci ceva nou, orice se intampla in viitor o sa se intample, incearca sa vezi pozitivul in tot ce se intampla si nu negativul primul. Faptul ca esti interesat de atatea lucruri, esti pe drumul care trebuie sa faci tot ce vrei, pas cu pas urmezi drumul care il vrei si nu o sa ai regrete sau tristeti.
Sper sa te ajute.
Nu poti ajunge procuror de la politia judiciara.
Pentru a ajunge procuror trebuie sa termini o facultate de drept, cu diploma de licenta, sa intri apoi la Institutul National al Magistraturii, sa-l absolvi si sa faci un stagiu de 2 ani, abia apoi esti procuror.
Exista concursuri după 5 ani de poliție judiciara care nu necesita INM
Eu stiu ca după 5 ani de poliție judiciara se scot la concurs locuri de procuror
N-am auzit de asemenea concursuri in Romania. Citeste L.303/2004 si o sa vezi cum se ajunge procuror.
Eu sunt studenta la Facultatea de Drept si te pot asigura ca devii procuror daca ai diploma de licenta, specializarea drept + cei doi ani de INM /vechime in functia de politist judiciar. Am un domn profesor de Procedura Penala care a fost politist si acum este Procuror la Tribunalul Brasov. Sunt posturi speciale pentru cei care au o anumita vechime.5/6 ani. Se aplica si in cazul executorilor judecatoresti, daca esti avocat, judecator cu vechime de 5/6 ani poti da examen pentru funcția de executor judecatoresc. Este un examen putin diferit fata de cel standard si se da separat de cei care fac si institutul cu pricina. Daca esti consilier juridic si si ai o anumita vechime poti sa devii avocat de exemplu sau daca esti grefier poti sa devii procuror, judecător. Toate sunt in jurul a 6 ani de experienta.
Eu cunosc o persoana care a terminat academia de poliție, după terminare i s-a dat licența in drept și după 5 ani de politie judiciara a devenit magistrat