@pit7 cum spui unui copil de clasa 10 boule du-te la lucru.Eu spun sa mergi la o facultate ca sa poti sa lucri mai putin si sa iasa banul nu te lua dupa toti de pe TPU ca si pit7.Eu spun daca iti place sportul, du-te frumos la o Scoala de subofiteri la jandarmi.Ai un serviciu(post) stabil, se castiga destul de bine. PIT7 cat trebuie sa tragi pentru acei bani?"
Du-te la lucru ba boule ce facultate iti trebuie tie? sa fie inca un prost cu diploma? mai bine lasa, treci la lucru, fa bani ma copile. pa toti va aud cu facultate unii viseaza medici pai ce ma vrei sa omori omu?
eu n-am facultate si ma doare in spitz de ea daca am bani la ce-mi trebuie scoala?
Incredibil cate tampenii poti debita. Noroc ca mai ai timp sa-ti vina mintea la cap... Sansele sunt mici ce-i drept, dar inca sunt.
Cand aveam 12-13 ani, si eu eram la fel de tampit ca tine. Aveam impresia ca totul mi se cuvine, ca nu folosteste la nimic sa ai cultura generala si ca banii se pot face foarte usor ''din combinatii''
Daca nu erai un troll, imi luam portia de cretinitate pe ziua de azi cu postul asta.
Ma da o vorbit cineva cu tine? ce te bagi ca musa in c*cat? nu te simti in plus? amu sincer esti penal cand te bagi unde nu trebuie b*sinosule ti se trage de la pasula inteleg
Asa-s eu, mai taran
Bravo ba inteligentule, ma bucur ca recunosti
b*sinosule
Dar asta nu schimba cu nimic ceea ce am zis
Hai ca tu nu ai cu cine vorbi si te bagi cu mine in seama nu?
La ora asta, sunt trotilat
No hai gata la culcare cu tine
Nu mi-e somn
Trage o bere sa vezi cum te fura somnu
)misto raspuns bravo.....intr-o tara de c*cat degeaba ai diplome si chestii. fara pile si relatii esti un mare zero...
Aiai bine ca mai ii careva destept paci( adica noi 2 ) ca cu astialalti deja mi rusine
))
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: