| Mihaii23 a întrebat:

Salut! Sunt in clasa a 7 a si ma gandesc sa dau la liceul militar insa am niste probleme. Am sa le enumar in functie de importanta :

1. Consider ca nu sunt inca destul de hotarat daca asta vreau sa fac cu viata mea.
2. Am sa intampin probleme la proba medicala deoarece am sternul infundat si nu stiu care sunt sansele sa fiu admis.
3. Trebuie sa imi conving parintii sa ma lase sa dau la acest liceu, in special pe mama ( crede ca o sa vina Putin peste noi si eu o sa fiu carne de tun big grin).
Insa la tata este ceva diferit, si el a incercat sa dea la liceul militar insa a picat, urmand apoi o scoala militara de subofiteri jandarmi asa ca in mare este de acord.

Acum va cer parerea voastra, voi ce ati face in locul meu? Cum ati aborda cele 3 probleme?

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Pune-l pe tatăl tau sa facă niste militarie cu tine acasa! Trezit la 6 AM, îmbarcare in 2 minute, sectoare prin casa *( spălat pe jos cu mop, dat cu matura ), pregătire fizica *( alergare, flotari, tractiuni la bara & altele )!
Daca rezisti toata clasa a-8-a cu asemena program esti bun de liceu militar! Altfel schimba planurile!
De asta vei avea parte la orice liceu militar! Nu este pension de domisoare!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Avadn deja o malformatie cu care te-ai nascut, nu esti eligibil pentru aramata.
Asadar, celelate puncte scrise de tine nu-si mai au rostul, fiindca conditia medicala nu este intrunita.

| ioana748 a răspuns:

Dupa cate se observa sunt mai multe puncte impotriva.
Incearca sa te gandesti si la alte opțiuni.
happy