| Y0nut7 a întrebat:

Salut sunt in clasa a9a si nu vreau sa ma mai duc la scoala, m-am saturat, e o pierdere de timp, dar parintii mei nu ma lasa ma inebuneste tot timpu sa ma duc la scoala eu ma cert mereu cu ei din cauza asta, ce as putea sa fac?

21 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie sa termini 10 clase, astea sunt obligatorii. Daca nu te duci parintii o sa fie amendati. Dupa aceea poti sa faci ce vrei, desi cred ca o sa-ti dai cu pumnii in cap mai tarziu.

| darrio2007 a răspuns:

Du-te la scoala.Invata ca sa nu ajungi ultima otreapa a societatii.Multora nu le place scoala dar dupa cativa ani regreta ca nu au facut-o atunci cand a trebuit.Inca nu te-ai lovit de greutatile vietii.Parintii tai stiu de ce iti cer asta.

| DakotaRoyse a răspuns:

Eşti un biet copil care nu înţelege lumea în care trăieşte. Foarte bine, nu învăţa, nu te du la şcoală, dar când o să ai 30 de ani să nu te plângi că nu te angajează nimeni nicăieri şi că mori de foame.
Du-te la şcoală ca să înveţi să scrii, în primul rând. Părinţii tăi nu sunt proşti şi neînţelegători că te trimit la şcoală, ei ştiu ce vorbesc şi ştiu cât de important este să ai măcar bacul ăla luat, ca să nu mori pe stradă.
Aşa că nu te mai plânge şi pune mâna pe carte.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
incearca sa gandesti la rece ca fara carte nu poti opta nicaieri, incearca sa gandesti ca nici un parinte nu doreste raul copilului si ca doreste ca tu, sa ajungi ceva in viata sa poti sa te descurgi singur, o sa vina o vreme cand se va cere sa ai minim 10 cxlase chiar si pentru a fi maturator, nu fi naiv si asculta de parinti sa ajungi ceva in viata, in vacante poti muncii ca zilier si iti poti castiga banuti de buzunar. sper sa fie doar un impuls de moment si ca vei realiza binele parintilor.
O zi frumoasa sa aihappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lasa te bre de scoala. ce iti pasa ce spun parintii. e nevoie de muncitori necalificati, de vanzatori, de ciobani in tara asta, nu doar de oameni educati.

| raluk27 a răspuns:

Pai uite de asta trebuie sa mergi la scoala, pentru ca parintii sa nu te mai "inebuneste"winking Din ce vrei sa traiesti cand o sa cresti mare? Vrei sa te lase sa bati mingea pe maidan? Niciun parinte zdravan la cap nu o sa te lase sa freci menta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-te de scoala ca sa ajungi ca Gigi. Poate iti cumperi si un club de fotbal.

| maia10 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mama, am ras cu gura pana la urechi cand am citit com. taulaughing)) Si tu, mai copchile, cum poti sa fii atat de smintit si sa nu vrei sa te duci la scoala? Vrei ca pe viitor sa fii hamal sau ceva de genul si sa ai un salariu chiar de mizerie, ce ai de gand sa faci pe viitor? Nu vezi ca in ziua de astazi, aproape ca si cu carte nu ai parte, dar sa nu ai deloc? Termina macar 12 clase daca nu vrei sau nu esti capabil sa faci mai mult de atat; ca sa poti sa faci ceva cursuri de calificare macar. Treaba ta, acum nu iti place, dar cand o sa dai de greu si nu o sa ai un serviciu ca lumea, o sa vrei unele lucruri si nu o sa-ti permiti sa ti le cumperi, o sa regreti ca nu ai facut ce trebuia de la inceput. Datoria fiecarui copil pana la vreo 18-19 ani e sa se duca la scoala, sa invete, sa acumuleze unele cunostinte de baza, asta e serviciul lui, iar dupa aceea sa analizeze ce o sa faca mai departe. Abia la varsta aia poate sa ia decizii ceva mai bune. De ce zici ca e o pierdere de timp? La varsta ta asta trebuie sa faci, sa inveti, sa te distrezi cu prietenii s.a.m.d, vrei sa ai griji pe cap de pe acum? Stai linistit ca o sa vina si randul lor, n-o sa mai scapi de ele toata viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti 2 palme si revino-ti!
Chiar vrei sa dai cu sapa de la varsta asta?
Sau in cel mai rau caz sa pupi lumea in fund pentru o bucata de paine!
Mergi la scoala, fa macar o profesionala ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să te angajezi în construcţii şi să devii maximum din ce poţi deveni, adică un muncitor beţiv la numai 20 de ani. Felicitări şi baftă maximă.

| DejaVuDoc a răspuns:

Sa te duci la scoala, nu cred ca vrei sa dai cu sapa tot restul vietii pentru 5 milioane, fate doctor, contabil, ce vrei tu, ai tot viitorul in fata, nu ceda, caci, odata ce te lasi de scoala, viitorul tau este terminat

| y0nutz3ly a răspuns:

Nu esti sanatos sincerwinking

| Emmett a răspuns:

Salut! Nu e o pierdere de timp la scoala, ci un loc unde inveti sa socializezi, sa te imprietenesti, sa te indragostesti, sa te bucuri, sa te gandesti, etc. Visezi? Parintii nu o sa te lase in vecii vecilor sa faci asta!
Pleaca de acasa, daca vrei sa mori!

| stoica1 a răspuns:

Sa te duci la scoala ca daca te duci no sa te mai inebuneasca si unde vrei tu sa ajungi cu 9 clase doar cioban... Mai nou nici cu standardele europene trebuie sa ai 10 clase ca cioban. deci macar termina 12 clase ca sa fii cel putin vanzator la magazin. Eu nu ma pot baga fa ce vrei. Spor la munca. Funda?

| Fluturaș34 a răspuns:

Ai putea sa-ti vezi de scoala mai departe happy

| cristianox10 a răspuns:

Ce pot sa spu... ma bucur ca esti mai prost decat mine

| yukyta a răspuns:

Uite ce zic eu.am un verisor care l fel ca si tine in clasa a 9a a s-a lasat de scoala si s-a dus l munca.lucra si el p unde apuca.dar dupa aia si-a dat seama k fara scoala nu poate sa faca mare lucru la varsta asta si asa s-a apucat iar de scoala.cu toate ca s-a lasat iar de scoala dar acum are varsta la care poate sa lucreze.deci daca crezi ca poti si vrei si ai unde, ai putea sa le spui parintilor tai k te lasi de scoala si k vrei sa lucrezi, ca nu stai degeaba.acuma asta ii parerea ma.acuma faci ce crezi tu ca e mai bine si pentru tine si pentru parintii tai. funda?:d

| perhan a răspuns:

Scoala

| AlexxaR a răspuns:

Trebuie sa tii cont in primul si in primul rand de viitorul tau... Daca e sa te lasi acum de scoala, trebuie sa iti pui intrebarea ce vei face cand vei fi mare. Pentru ca acum, daca ai observat se gaseste foarte greu de lucru, iar daca nici scoala nu o ai terminata e dezastru in viitorul tau. Parerea mea e ca 4 ani trec repede, nici nu iti dai seama cand ai terminat liceul. Trebuie sa te gandesti ca acum si cei ce lucreaza la salubritate au nevoie de 12 clase iar daca tu nu le ai ce vei face? Trebuie sa te gandesti la viitorul tau si la ce vei face. Fara scoala nu prea realizezi mare lucru si banuiesc ca de bani ai nevoie! Deci, parerea mea este sa te tii de scoala si sa iti construiesti un viitor ca apoi sa ai din ce traii!

| Niccooleta a răspuns:

Mda,toti isi dau repede cu parerea ca trebuie sa te duci, sunt in aceiasi situatie ca tine, daca nu iti doresti asta pur si simplu chiuleste de la scoala pana se satura de tine eu asta fac