| katalin4you a întrebat:

Sunt intr-a 12-a si ma gandeam sa dau la facultatea de constructii de la Politehnica Timisoara la sectia inginerie civila.Sunt la mate info si ma descurc cat de cat la matematica, dar o invat cu greata.Cum sta treaba cu matematica si fizica in facultate? Sunt profesorii ingaduitori? De asemenea,este un loc pentru cei care nu au talent la desen? Asadar, vreau sa stiu daca facultatea asta este accesibila din punct de vedere al materiei(stiu ca nimic nu e usor). Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| justadream94 a răspuns:

Eu sunt la arhitectura..Si am tangente cu oameni care au terminat sau inca fac constructiile.

Ai evident mate si fizica dar eu zic ca te descurci..In general te adaptezi la mediu de acolo.

Sfat..Stai la un camin pentru inceput si o sa iti fie usor

Practic tu ca inginer ai sa tot stai pe matematica, si fizica..Calzulezi structuri chestii..Desen nu prea trebuie..La arhitectura trebuie sa rupi desenul in schimb.O sa faci niste axonometrii, desene tehnice tu, putin autocad dar nimic complicat.O sa le inveti in facultate

1 răspuns:
| AshEldo a răspuns:

Fiind politehnica de matematica si fizica o sa te tot lovesti. Facultatea de constructii nu e grea, dar poate ca ar trebui sa te gandesti mai bine la ce-ti place.