| OnlyRedandWhite a întrebat:

Sunt pe sfarsit de clasa a 8-a, iar eu nu stiu la ce liceu as vrea sa merg laughing)
Ca sa va faceti o parere:
- la Romana sunt foarte, foarte bun (profa mea imi spune ca-s cel mai bun din toata cariera ei, mai ales la compuneri);
- la Mate sunt asa si asa... Am 9 si 10 in oral, ce-i drept, dar, sincer, nu ma simt foarte bun. Ma cred undeva pe la vreo 7;
- Engleza & Franceza: citesc foarte bine la ambele, traduc binisor la Engleza, in rest... cam praf laughing)
- la Istorie, Geografie si Ed. Civica sunt foarte bun. Istoria si Civica imi plac enorm, ma si pricep, iar la Geografie sunt destul de bun, dar nu foarte bun;
- Chimie & Fizica: la Chimie sunt slab spre mediocru, in timp ce la Fizica nu stiu nimic laughing
- Biologia se imparte in mai multe categorii. Primii doi ani nu mi-au placut, inclusiv profesoara, anul trecut l-am iubit (anatomia), iar anul asta n-am inteles nimic.

Cam astea au fost... Eu inclinam pe uman, dar si Economia e interesanta.

Media mea 5-8 e undeva la 9.72, iar la examen cred ca iau 9 la Romana si 6 la Mate. In total, o medie de 8.

Tin sa precizez ca stau in apropiere de Bucuresti si ca nu as vrea foarte departe.

Va rog, fiti seriosi in raspunsuri si, daca pueti, ajutati-ma sa aleg. big grin

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Liceu filologie, apoi facultatea de drept, și mergi la cel mai bun liceu la care ai dreptul.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Du-te la un liceu pe profil de filologie.