| Razvy12 a întrebat:

Salut,terenul de la campina,poliție și cel de la Boldești,pompieri,unde se da proba de rezistenta, are 1km fix sau are 900 și ceva de metri?

3 răspunsuri:
| sorinake a răspuns:

Eu unu nu stiu exact cat are cel de la Campina insa stiu ca in ziua aia pe 40 de grade mi s-a parut ca nu se mai termina laughing)

| Razvy12 explică (pentru sorinake):

Și cât ai scos? Că timp? și cât scoteai acasă de exemplu? Adică scade timpul? E diferit față de cum e când faci acasă?

| sorinake a răspuns:

Nu mai stiu timpul. Stiu ca am trecut mai departe.
Trebuie sa intelegi ca atunci cand am dat, si au trecut ceva ani, ordinea a fost tractiuni, saritura in lungime, viteza, rezistenta.
Deci s-a dat rezistenta la o ora nepotrivita, erau 40 de grade, un soare foarte puternic care ne-a terminat psihic si fizic pana la proba. Unii au lesinat inainte de a termina.
Daca terenul a ramas acelasi iti vand un pont foarte important, nu sta in spatele plutonului. Pe cat posibil stai in fata dar asta nu inseamna sa iti consumi toate resursele doar pentru a termina primul. Conteaza timpul de promovare si atat.
Iti zic sa nu stai in coada plutonului pentru ca cei din fata ridica zgura, praful, si iti va fi mult mai greu sa termini in timpul tau obisnuit proba.