| ICPreda a întrebat:

Acesta este un studiu de caz, personal si imi doresc sa primesc cat mai multe raspunsuri, va rog! La ce varsta ati avut primul dumneavoastra job si care a fost acela!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| myhaella922 a răspuns:

La 19.in aeroport la o firmahappy interactiune cu pasagerii.e foarte frumoshappy

| myhaella922 a răspuns (pentru myhaella922):

Multumesc pentru fundahee hee

| ICPreda explică (pentru myhaella922):

Mi s-a parut cel mai interesanttongue

| myhaella922 a răspuns (pentru ICPreda):

Al tau care a fost?:d

Administrator de imobil, 1 an si 3 luni! In prezent tai frunze la caini happy Sunt in cautare!

Mmm.eu am gasit repede job ul astahappy nu stiu ce sa zic! pe unde stai?

Timisoara, tu? Eu nu reusesc sa ma angajez nicaieri! toti cauta oameni cu vasta experienta!

Eu stau in Bucurestihappy stiu cum e cu experienta asta...straight face din fericire mie nu mi au cerut experienta profesionalahee hee doar sa stiu engleza la nivel conversational:d

Ma bucur pentru tine! Iti urez succes si sunt sigur ca pe viitor aceasta experienta te va ajuta!

Cu sigurantahappy multumesc si bafta in gasirea jobului potrivit aptitudinilor tale:*

Multumesc si eu! >big grin

App: cum pot sa mi pun poza? am incercat si nu merge:-s

16 răspunsuri:
| emabrumareanu29 a răspuns:

Primul meu job este si in continuare. sunt reprezentant si coordonator la 2 firme de cosmetice si bijuterii. castig indeajuns de bine.este un venit suplimentar folositor. daca te-ar intersa, id-ul meu este ema_brumareanu2yahoo.com si iti pot da mi multe detalii.

| DrA a răspuns:

Salut.
16 ani, vacanta de vara, ospatar

| AllenS a răspuns:

Job part-time sau full-time. Am avut primul part-time la 16 ani ca ajutor de ospatar la o terasa pe malul marii. Acum nu lucrez, am 19 ani, sunt la facultate.

| n1na a răspuns:

La 18 ani am avut primul job, am lucrat 3 luni intr-un fast food.Nasoala experientabig grin

| nooooc a răspuns:

Nu am avut inca