Multumesc pentru funda
Mi s-a parut cel mai interesant
Al tau care a fost?:d
Administrator de imobil, 1 an si 3 luni! In prezent tai frunze la caini Sunt in cautare!
Mmm.eu am gasit repede job ul asta nu stiu ce sa zic! pe unde stai?
Timisoara, tu? Eu nu reusesc sa ma angajez nicaieri! toti cauta oameni cu vasta experienta!
Eu stau in Bucuresti stiu cum e cu experienta asta... din fericire mie nu mi au cerut experienta profesionala doar sa stiu engleza la nivel conversational:d
Ma bucur pentru tine! Iti urez succes si sunt sigur ca pe viitor aceasta experienta te va ajuta!
Cu siguranta multumesc si bafta in gasirea jobului potrivit aptitudinilor tale:*
Multumesc si eu! >
App: cum pot sa mi pun poza? am incercat si nu merge:-s
Primul meu job este si in continuare. sunt reprezentant si coordonator la 2 firme de cosmetice si bijuterii. castig indeajuns de bine.este un venit suplimentar folositor. daca te-ar intersa, id-ul meu este ema_brumareanu2yahoo.com si iti pot da mi multe detalii.
Job part-time sau full-time. Am avut primul part-time la 16 ani ca ajutor de ospatar la o terasa pe malul marii. Acum nu lucrez, am 19 ani, sunt la facultate.
La 18 ani am avut primul job, am lucrat 3 luni intr-un fast food.Nasoala experienta
anonim_4396 întreabă: