Salut.
Eu zic să îți încerci norocul. Nu ai nimic de pierdut. Până la urmă angajatorul e conștient că nu ai de unde să știi mare lucru, fiind proaspăt absolvent de liceu. Cam așa stă treaba și în cazul celor care au studii superioare și sunt la început de carieră, sau abia ieșiți de pe băncile facultății.
Important este să vadă cât ești de dispus să înveți.
Dacă știi bazele, cu atât mai bine, este un atu pentru tine. Experiența ajungi să o dobândești pe parcurs.
Având în vedere că și eu eram în aceeași situație ca tine când am terminat facultatea (inginerie electrică), am încercat și până la urmă am reușit.
Chiar nu ai nimic de pierdut. Și încă un lucru important: "nu uita să îți faci un CV."
Toate cele bune!
Daca oferă instruire atunci cu siguranță te vor învăța tot ce ai de făcut. Daca ai bazele și stăpânești noțiunile teoretice te vei descurca sigur. Nu prea se bazează nimeni pe ce se face in scoli la modul practic vorbind. Deci dă-i înainte cu curaj.
Unde mai exact vrei să aplici? În domeniul auto, sau în industrie?
Dacă vrei în auto, pot să povestesc mai multe.
Pai daca stii teoria, fara griji. Trebuie doar sa inveti sa o aplici eficient, considera chestiunea ca pe o provocare si aplica pentru job.
Priveste locul asta de munca ca pe o posibila peietena ce vrei sa o cuceresti.
Nu glumesc, sunt serios in raspunsul pentru tine.
Tot ce trebuie sa faci este sa fii serios, tu insuti si sa nu pretinzi ca stii sa faci mai mult decat stii.
Fii calm si atent la tot gen masuri de protectie a muncii si mai ales... daca nu stii ceva nu iti fie rusine sa intrebi pana afli un raspuns.
Daca esti atent, serios si calm nu ai ce sa pierzi!
Un ultim sfat..nu iti pune pe tava cu colegii tai viata ta personala!
Trateaza faza ca pe un loc de unde castigi bani pentru a trai nu ca pe un club de lectura.
Fii fara grija, in principiu daca intr-adevar au nevoie de oameni la lucru iti vor acorda tot sprijinul necesar!
Multa bafta iti doresc!
Dacă te instruiesc înseamnă ca îți arată ei. Nu îți face griji ca știu și ei ca nu ai făcut practica. Și dacă ai fi făcut tot îți mai explicau ca sa fie ei siguri ca stii ce faci. Dacă îți place încearcă, fa-ți curaj. Teoria ar fi pus poate o piedica ca trebuie sa stii așa in mare, dar dacă zici ca partea teoretica o stăpânești merita sa încerci. Pe urma vei regreta ca nu ai incercat. Succes!
Saranioalexandra130 întreabă: