| Pro4K a întrebat:

Salut TPU, Am o nelamurire despre Agenti de politie si Ofiteri de politie, eu peste 1 an vreau sa ma duc la Campina sau la Academia de politie si nu stiu la care sa ma duc. Am auzit ca 80% din politisti sunt agenti si restul 20% Ofiteri cu functie de conducere, am o intrebare despre ofiteri, ce fac mai exact? La birou, merita? Toata lumea vorbeste despre agenti dar cand este vorba despre ofiteri de politie nu se stie nimic, multumesc.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ofiterii de politie (cei care termina Academia de Politie) au, la inceput, functii de executie, respectiv si munca de teren, in raport de functia pe care sunt incadrati la terminarea facultatii de politie. Abia apoi, pe parcursul carierei pot avansa si in functii de conducere. Ce atributii au depinde de domeniul in care lucreaza si functia de conducere, acestea sunt prevazute in fisa postului.

| sierra1 a răspuns:

Ofiterii de politie (cei care termina Academia de Politie) au, de la inceput, functii de CONDUCERE

| Hahahaihui a răspuns:

Polițiștii te duc la secție iar ofițerii îți belesc pl cu patentul, toată lumea știe.