Ce job vrei să ai dacă "nu suporți oamenii"?
Eventual paznicul unui far pe o insulă. Sau pădurar. Dar și acolo mai trebuie din când în când să dai câte un raport...
Nu stiu, in IT ceva. Ceva ce poti sa faci "din spate"
Nu ți-o spun cu răutate, dar realist vorbind, dacă te pricepeai la IT nu te angajai curier...
Sici ai dreptate, bine eu mereu am fost de parere ca ar trebui sa ai o facultate pentru a lucra in domeniu ceea ce eu nu am si asta ma descurajeaza intr-un fel + ca nici nu am timp sa incep una
Păi și de ce nu ai timp? Tocmai ai spus că nu faci nimic... Ai 25 de ani și nu ai job.
Vezi tu, este ușor de spus "vreau un job în IT unde să nu am treabă cu nimeni". Dar ca să ajungi în punctul ăla ai nevoie de cunoștințe serioase care se obțin cu multă muncă, nu este suficient doar să "vrei".
E greu atunci cand nu te mai tine nimeni si trebuie sa muncesti doar ca sa-ti platesti facturile
Nu-i vorba ca nu-ti place sa lucrezi cu oamenii, e vorba ca toate meseriile actuale te exploateaza la maxim, ca acolo unde candva erau 3-4 angajati, acum e unul singur si il folosesc pe ala pana il baga in spital si ii doare in... de asta, ca pe urma isi iau altul cu cat mai tanar cu atat mai bine. Daca aveai jumatate din comenzile pe care le-ai avut si aveai un coleg ca sa fiti doi la livrare si stiai ce ai de facut iti era mult mai usor.
Daca esti din Bucuresti, uita-te pe site-ul asta si vezi daca te poti inscrie la vreun curs, ca sa lucrezi apoi in domeniu:
https://cursuri-gratuite-ctmb.ro/cursuri
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: