| 002987Uefa a întrebat:

am si eu o intrebare daca se poate: sunt in clasa a-10-a la un liceu teoretic profil: matematica-informatica si imi iasa media pe primul semestru 8, 50 dar raman corigent cu media 4 la chimie pentru ca am un comunist care este foarte incuiat de lumea moderna si o tine cu a lui, si ma gandeam in sem. al-2-lea imi fac media 6 dar daca vreau sa aplic la o facultate/universitate din UK ( Leicester - University of Leicester Game Design ) mai pot aplica daca raman corigent pe primul semstru la orice materie. vreau niste raspunsuri foarte sincere si foarte sincere / dau funda multumesc mult

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Nu poti aplica nicaieri in lume cata vreme nu esti la zi cu notele. De ce? E foarte simplu. Pentru ca la orice facultate din afara aplici exista un sistem de triere. Trierea poate cuprinde mai multe etape. Cu cat e facultatea mai buna cu atat e mai stufos si mai complex sistemul de triere. Incepe de la completarea acelei fise standard care in general contine si un Letter of Intent si o compunere pe care trebuie sa o faci, continua cu CV-ul si fisa matricola. Daca nu ai fisa matricola la zi esti automat respins.Trage tare in semestrul 2, gandeste-te doar la scoala si vei vedea ca va fi binebig grin

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai corijente nu poti da la facultate in UK.

| Pufffx a răspuns:

Nu.

| onasis1961 a răspuns:

Ar trebui să ai o discuţie cu comunistul, să-i explici despre ce e vorba, tu să înveţi pe ultima sută de metri să te asculte şi să îndrepţi media. Dacă nu este nasol!