În primul rând, este foarte important să te axezi pe un domeniu care te atrage. Degeaba mergi pe ideea de câștig, dacă nu faci ceva ce-ți place nu vei excela niciodată.
Proverb - "singura modalitate de a trece prin viață fără să muncești e să faci ce-ți place".
Psihologie/psihiatrie pare o idee foarte bună, ai multe oportunități. Succes!
Mie imi place psihologia, dar am stat si m-am gandit ca mentalitatea romană nu este genu care si-ar da banii pe niste ședințe la psiholog pentru a-si rezolva problemele.
Așadar, daca ai o atracție pentru biologie, poti dezvolta o pasiune pentru medicina. Iar îmbinând cele doua domenii, poate ajungi un psihiatru
Da, asta ar fi mult mai bine dar e foarte mult de invatat. De fapt nu cred ca asta e problema pentru ca daca vrei sa faci ceva, o faci dar nu sunt genul ala de om, adica nu ma vad eu pe mine doctor din cauza ca mi-e mila, de injectii si de alte chestii. Nu pot suporta atunci cand stiu ca provoc durere altcuiva cel putin ca doctor mersi mult de sfat oricum
In a fi doctor nu inseamna sa faci injecții sau sa ii provoci dureri cuiva.
Daca-ti place biologia, mergi pe biologie-cercetare, zic eu ca e de viitor...bafta!