Sansele tale cresc daca premiile sunt obtinute la concursurile internationale(banuiesc ca stii asta!) Va trebui sa incepi demersurile la universitati (sa aplici )inca din timpul anului scolar 2016-2017, dar in termenul limita impus de catre fiecare universitate. Universitati precum Oxford-ul (la care fiica mea a aplicat) invita aplicantii la un interviu dupa care acestia primesc o oferta conditionala care implica obtinerea unei medii minim acceptate la ex. de bacalaureat, note minim acceptate la anumite discipline de bac, nota minim acceptata la testarea IELTS.
Cu bacul nu îmi fac griji (am făcut o groază de modele la meditații şi nu am luat mai puțin de 9, 88 la fiecare testare - cunosc materia de clasa a XII-a din vară) şi azi am început să contactez mai multe universități şi am început să scriu şi eseele de admitere (esențial pentru univetsitățile americane).
Daca te-ai hotarat pentru cele americane, informeaza-te si asupra burselor ( cand stabilesc bursa, unele facultati "se uita" la contul parintilor!). Oricum, eu iti doresc sa ai succes!
Blackmetalhead întreabă:
Anonim240 întreabă: