| Addeck a întrebat:

as zice ca lumea crede ca am multe probleme dar nu e asa problema asta e serioasa si nu as vrea sa rideti de mine. e serios lumea crede ca sunt un ratat mare pentru ca sunt slab ( adica nu imi place sa ma bat si nu pot sa ma apar in fata unora ) asa ca pe internet nu imi pun pozele pentru ca nu vreau sa ma umileasca tipi care isi bat joc de mine asa ca nu mi-am pus numele la nimic mai putin la TPU pentru ca stiu ca nici unul din ei nu stiu de siteul asta la fiecre site nu mi-am pus numele meu mi-am pus addeck adica ce observati si la asta credeti ca ar trebui sa ma ascund in continuare pentru ca mi-e frica de personalitatea mea de nimic?

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

E trist totul astazi intre baieti. Lupta pentru suprematie are loc mereu si va avea loc mereu, din pacate. E ceva de care nu putem scapa, noi baietii cu de toate. Nu te descuraja pe de o parte si eu ma regasesc in descrierea ta. Insa, spre surprinderea ta (probabil esti inca micut, ai sub 18 anisori), de acei tipi am tot avut si eu parte la viata mea iar astazi cand sunt ceva mai maricel... ma respecta de nu-ti vine sa crezi. E vorba de varsta, dar si de proasta educatie. Lasa timpul sa treaca si vei vedea peste ani cine va merita sa dea noroc cu tine si cine nu. Pana atunci capul sus, fereste-te de situatii super dificile si mai ales, fii barbat. Pentru ca asta place la femei. happy

Succes!

1 răspuns:
| 11vladutz90 a răspuns:

Fi tu insuti, iubste ceea ce esti si fi curajos, pentru ca cei ce te jignesc vad in tine ceea ce ei nu vor deveni niciodata! Nu'i lua in seama, pentru ca INDIFERENTA este cea mai buna arma!