| AfroBă a întrebat:

Cam ce salarii au soferi de tir, cei care transporta marfa la noi in tara, iar cei care transporta pe extern? Va rog sa imi raspuneti. Tata ma indus in eroare imi tot zice ca ei mai mult de 7 mil, nu iau pe luna. El vrea sa imi scoata din cap gandul sa nu ma fac sofer de tir, dar mai tare ma enerveaza si nu am sa fac ce spune el.Eu o sa fac ce vreau pentru ca este viitorul meu.Astept raspuns. Funda+vot.

Răspuns Câştigător
| XsiDEEE a răspuns:

Depinde de firma cat si de experienta soferului. Depinde si de distanta pe care o parcurge. Sunt unele firme ce platesc la kilometru. Cunosc un vecin ce castiga in jur de 30-40 mil / luna in functie cat de des pleaca cat si unde (el face doar curse externe). Pot fi si sume mai mari. Pot spune ca 'meseria' de sofer pe tir este una destul de banoasa, depinde cum ai noroc.

11 răspunsuri:
| JLO a răspuns:

Ooo...din cate stiu...se iau peste 10-15 mil

| anonimus_1190 a răspuns:

Nu stiu exact ce salarii au cei care transporta marfa in tara, cred ca in jur de 20 de milioane. daca intr-adevar vrei sa te faci sofer de tir, desi nu mi se pare o cariera happy, nu ramane in tara, salariu pentru cei care transporta marfa in afara tarii, este de peste 1000 de euro + ca drumurile sunt mai sigure happy

| Bashiix3 a răspuns:

Legat de salariu poti lua 7 mil +. Depinde de firma la care esti angajat dar... Nu mai prea este o alegere buna soferia pe tir ca. da faci ce vrei Si da poti lua psalariu peste 7 mil

| Andy_8896 a răspuns:

Daca esti nou mai mult de 10 mil nu primesti daca esti vechi cum ar fi de 1 an si esti bun sofer poti primi vreo 30 35 mil!

| Rossey a răspuns:

Este cam in jur de 15 milioane. Sper ca te-am ajutat.

| Biancaify a răspuns:

Tata duce marfa si in tara si in Suedia. El ia cam 30 de mil. pe luna. sunt dati in care ia si 40laughing) depinde si de sef.

| AfroBă explică:

Va multumesc din suflet pentru raspunsurile pe care m-i le-ati oferit.

| RANGE a răspuns:

Eu te-as sfatui sa renunta la gandul pentru meseria asta nu se merita este munca multa si bani putini, riscuri, controale etc iti spun din propria experienta asa ca asculta-l pe tatal tau stie cel mai bine

| catalin3213 a răspuns:

Eu iti recomand sa iti ei tu tiruri si sa-ti faci o firma.Am un unchi care are tirurile lui si castiga mai bine decat daca ar fi angajat!

| clauddiu a răspuns:

Sunt firme care iti dau si intre 1500 si 2000 de euro big grin nu nu vorbesc prostii am prieteni soferii

| Headshot_Serbica_1988 a răspuns:

Eu sincer iti zic, varul meu lucra in Norvegia de 7 luni si ia pana in 4000 de euro. Eu am doar 17 ani, am purtat cu el o discutie cum ca as vrea si eu sa merg cu el sa invat drumurile de acolo, sa devin si eu sofer ca el, dar el mi-a zis ca daca nu am 25 de ani cand merg in norvegia, sunt mort. Drumuri lungi, somn putin, oboseala la maxim, dar banii merita. El face 3 saptamani Norvegia, 3 saptamani acasa, deci merita sa mergi. Si eu optez pentru asta.