Poti face ceva legat de lingvistica ce se bazeaza pe logica. Daca iti place matematica si te pricepi si la informatica devino programator! Sau simplu : fi profesor si daca vrei sa castigi mult fi un profesor de la univeritate. Daca vrei sa ajuti oamenii crede-ma ca cel mai bine e sa fi profesor! Vrei sa ajuti oameni?! Mai mult de atat nu poti! Profesorii sunt mentorii tai, te invata tot ce trebuie sa stii, fara ei nu te-ai pricepe la matematica etc...Eu si acum imi amintesc de prima invatatoare! Pe profesori nimeni nu ii uita! Plus gandeste-te la cadourile pe care le vei primi sau .....la meditatii! FUNDAAA
Nu gasesti "usor" de lucru, dar niste brese pe masura ta: cercetare ca fizicean, matematician sau analist IT.
Programatori sunt multi, dar aceste brese nu prea este ocupate.
Stii asta?
www.16personalities.com
sau in romana:
www.16personalities.com/ro
si dupa ce faci testul citesti ce ti s ar potrivi cel mai bine. e free, nu e cu bani. daca vrei cu bani iti pot face profilul (mai detaliat). dar eu n am citit nici tot ce era free ca era prea mult :P.
dupa ce faci testul ai jos acolo un buton spre next page. deci nu citi doar prima pagina ca s multe.
good luck :P
Delia898 întreabă: