| dolce_6727 a întrebat:

Ce ati alege dintre : foto-model, actor sau cantaret? E nu stiu cu ce cariera sa incep. Pareri va rog. Ms
P. S: sa alegeti dintre cele trei optiuni de mai sus!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Acum depinde de tine:
1. foto-model: Ai masurile 90 60 60? Esti frumoasa? Stii sa pozezi in diferite ipostaze? Ai 15 ani (modelingul se incepe cam de la varsta asta)? Ai aprox 45-50 kg? Esti inalta si slaba? Daca le ai pe acestea. E foarte bine!
2. actor - stii sa fii artistic? sa simti momentele, sa le raiesti? Sa oferi emotiile tale celorlati? Poti sa slabesti sau sa te ingrasi intr-un timp foarte scurt? Stii sa inveti ceva nou foarte repede ( de exemplu un sport)? Daca le indeplinesti este buna de actor!
3. cantaret: Ai foce, ureche muzicala, prezenta scenic? Perfect poti devein! Dar ai grija trebuie sa stii si un instrument ( ex: pianul, chitara) sis a simti muzica!
Acum vezi pe care le indemplinesti in mare parte sau chiar totalitate! Succes! Sper sa te fi ajutat! Funda? puppy dog eyes

11 răspunsuri:
| OneMoreChance a răspuns:

Cantaret raised eyebrows

| valThina a răspuns:

As alege fotomodel si actorhappy pe amandoua. daca esti fotomodel inseamna ca esti frumoasa...si atunci si ca actor vei avea sanse pentru ca vedem cu totii ca asta se cauta

| LolNope a răspuns:

Pai depinde doar de ce iti doresti tu si la ce te pricepi.

Noi nu iti putem zice ce sa faci, depinde de ce iti doresti tu.

Tie ce ti-ar placea?

Poti incerca chiar o commbinatie intre cele trebuie, o actrita care sa fie fotomodel si sa cante.De ce nu?

| Stefania96dfg a răspuns:

Nuj, la foto-model trebuie sa respectii niste reguli foarte stricte, iar la cantaret e putin ca trebuie sa ai voce si nu mereu iti merge! Eu as alege actoria, am ales-o si eu ca mod!

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Buna si tie...deci cantaret nu poti sa te faci asa peste noapte.trebuie sa ai vocewinkingsi.actor.nu stiu ce sa zic. daca imi dai o poza cu tine pot sa iti zic ce sa te faci dintre actor si fotomodel in caz de nu ai voce frummwinking

| alyna_6668 a răspuns:

Buna eu una a-si alege foto-model dar tinand cont ca timpul trece si frumusetea e trecatoare la un moment dat a-si alege si actoria deoarece in actorie conteaza si aspectul dar in primul rand talentul.Cat despre muzica stii si tu cum se schimba.azi esti maine numai esti in top.parerea meau tu vei alege ce crezi

| Dyana_3631 a răspuns:

Eu as alege cantareata.pentru ca daca te straduiesti o sa reusesti.

| Enzo2011 a răspuns:

Daca poti de ce sa nu le faci pe toate? de exemplu sunt actrite celebre in special de la hollywood care si canta si pentru ca sunt frumoase sunt si fotomodele deci poti sa le faci pe toate, cand vrei poti orice!

| dolce_6727 explică:

Ok... eu am 10 ani... sunt frumushika acum am un m 30 dar sunt si pic slabutza. Nu stiu cum voi fi mai tarziu. Eu doar ma gandeam la ce sa ma fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i la cineva funda? puppy dog eyes

| Yoooana a răspuns:

Buna! Eu am voce si as alege cantareata dar si actor dar la ori ce persoana se potriveste meseria da actor.Nu conteaza ca e urat sau frumos, conteaza ca sti sa joci.O zi buna!

Întrebări recente