| Ivasca46 a întrebat:

Salut TPU, ce pasi trebuie sa urmez pentru a ma inrola in armata, unde trebuie sa ma interesez? E posibil sa fiu respins la sgp daca am 3 clase de liceu profesional?

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Întreabă la Centrul militar județean.

| Ivasca46 explică (pentru gabicoo):

Am sunat si mi au spus sa ma duc la unitatea militara din orasul meu atat, alte informatii nu mi ai dat ca vorbea cam in scarba.

| Ivasca46 explică (pentru Ivasca46):

Mi au*

| gabicoo a răspuns (pentru Ivasca46):

Auzisem că în armată se intră doar pe pile. Acum e clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,la sgp ai nevoie de 10 clase, poti sa mergi linistit in context ce ai ajuns pana pe a 11a la liceu.De interesat trebuie sa vezi pe site-ul armatei romane cand e perioada de recrutare, mai incearca si la cea mai apropiata unitate militara de tine, ca e mai usor asa decat la telefon.

| Ivasca46 explică (pentru anonim_4396):

Ma refeream mai mult la cum intru in unitate stiu ca nu ai voie sa intri asa cum vrei tu ca civil. La unitates din orasul meu sunt 2 porti la unitate care sunt inchise. Birou dd informare recrutare prin oras nu exista. Ala de la telefon mi-a zis sa ma duc la unitate si alte informatii nu mi-a dat ce trebuie sa fac de acolo cu cine trebuie vorbit

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ivasca46):

Mergi la unitate si astepti pana vine cineva, de obicei trebuie sa fie cineva in zona portilor intr-o baraca sau poate vin sa te ajute soldatii de paza, cam asa se intra intr-o unitate militara. Oricum, aceasta este sectionata si doar intr-o zona pot sa intre civilii.