| Sk8er12311 a întrebat:

Salut tpu...cine este pe intensiv engleza poate sa mi zica si mie niste detalii adica daca trebuie sa dau un examen inainte de a intra? sau daca trebuia sa dau ceva? pls

6 răspunsuri:
| BabyBlue_1099 a răspuns:

Da trebuie dat bilingvul, dar din nefericire pentru tine s-a dat dejalaughing Ai ratat si inscriere si tot. se pare ca nu ai citit calendarul admiteriilaughing

| BoOoMbOnik a răspuns:

Da.dai examen. funda? te rog. mersi

| Eduard a răspuns:

Examenul e relativ simplu, daca te referi la ala din clasa a 8-a, pentru bilingv la liceu. Imi primul rand conteaza profesorul cu care dai si daca cere ceva. In rest e un test oral simplu, cu un text pe care trebuie sa-l citesti cu voce tare si sa raspunzi la vreo cateva intrebari de baza (despre personaje, actiune si ce parere ai tu daca nu ma insel - mai departe nu te duce). Examenul scris e un pic mai dificil, din cauza exercitiilor de gramatica. In schimb daca ai invatat ceva gramatica si esti abil in a citi fara sa te balbai, nu e nici-o problema. Nu sunt sigur daca la scris iti da si sa scrii vreo scrisoare sau vreun text. Nu cred ca alea se invata la liceu. In fine e destul de usor, daca nu cumva a trecut perioada. Nu e rau sa incerci. Insa ti-am spus conteaza profesorul... intelegi si tu...

| allthegoodnamesaregone a răspuns:

La intensiv engleza intri cu media de admitere, la bilingv engleza trebuie doar sa dai un test inainte.

| Chriss_9624 a răspuns:

Eu nu am dat nimic, am fost la intensiv franceza si m-am transferat la intensiv engleza a 2a zihappydar acum depinde de liceu!happy Succes!

| KiduuHereXp a răspuns:

Da, trebuie dat examen ^^. Am dat eu pe 13 iunie parca, e foarte usor daca ai invatat materia din 1-4 ^^. Eu am intrat cu 10 big grin.