Media la intrare depinde de cat de bine sunt pregatiti concurentii. In aceasta situatie nu-ti poate spune nimeni cu ce medie se va intra.
Rezultatele Admitere la Academia de Poliţie 2016. Cea mai mare medie s-a înregistrat la Facultatea de Pompieri - 9, 75, ultima medie la această facultate fiind 8, 50. La Facultatea de Jandarmi şi Facultatea de Poliţie de Frontieră cea mai mare medie de admitere a fost 9, 10, cea mai mică fiind 7, 50, respectiv 7, 80.
La Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative - specializarea "Drept", prima medie a fost 9, 50, iar ultimul candidat declarat admis a obţinut media 6, 90.
La Facultatea de Arhivistică cea mai mare medie a fost 9, 70 iar cea mai mică 7, 60.
Trebuie sa ai 9 la purtare in ultimul an de liceu si media sa fie una de trecere atat in liceu cat si la Bacalureat.
Din câte știu eu la bac trebuie sa ai o nota de trecere iar apoi dai cele 2 probe (proba sportiva și proba scrisă) la proba scrisă vei da din romană, o limba straina la alegere și istorie. Altceva nu mai știu, poți sa ii intrebi pe site-ul lor oficial.
Anonim240 întreabă: