Prietene,din pacate multi tineri nu stiu unde sa se duca si ce sa faca dupa ce termina liceul...Si asta mi se pare trist.
Ai avut timp atatia ani sa te gandesti ce vrei sa faci in viata...Ar fi trebuit sa te orientezi in functie de materiile pe care le-ai agreat pe parcursul anilor de scoala si la care ai fost mai bun.
Nu te cert, doar iti explic
TU esti singurul care poate alege pentru viitorul tau.Nu lasa pe nimeni sa iti spuna unde sa te duci, ce sa faci...Cu atat mai putin sa intrebi.Iti zic asta pentru ca nimanui nu ii pasa ce se alege de viata ta.As putea sa iti zic sa te duci la facultatea X, dar e posibil ca tie sa nu iti placa acolo.
Nu fugi de examene, nu alege calea cea mai usoara! Viata e grea. Daca ajungi la adevaratele ei provocari fara experienta, ai sa cedezi inevitabil!
Gandeste-te ce ti-ar placea sa faci, ce profesie ai alege...Invata,du-te la examen! Poate nu iese din prima asa cum ai fi vrut, dar primul pas spe succes este sa nu renunti!
Sfatul asta mi l-a dat si mie un profesor cand am terminat liceul.Acum,dupa ani, imi dau seama ca a avut mare dreptate.
ESTE VIITORUL TAU, ALEGEREA TA!
(Nu al vreunui user TPU)
Limbi străine, Comunicare şi Relații publice, Studii Europene, Management, Marketing