Au mai fost alții care își băgau picioarele, efectiv, chiar dacă e facultate de drept, dar și-au revenit pe parcurs, și tot au trecut anul, chiar și absolvirea... Nu are importanță dacă este coronavirus sau nu, românul e tot român, dar când e serios, este fără "dar" și "poate". Deci, n-ai scuză!
Bro, nu ma vait ca e de invatat. Ma refer ca nu am situatia necesara sa ma axez doar pe facultate, intelegi? Nu toti au buzunarul gros.
Parerea mea este sa te gandesti bine daca iti place facultatea asta si daca crezi ca iti este util sa o continui. Ideea e ca daca nu prea iti vine sa inveti, deja este semn rau. Poate iti vine o alta idee si incepi o facultate care sa iti placa. Iar legat de job, daca locuiesti intr-un oras mai mare (Bucuresti, Cluj, Iasi etc.) ai putea sa vezi daca vreo agentie imobiliara nu cauta personal. Sau ai putea pe timpul verii sa te angajezi chelner la o terasa. Sau la receptia unui hotel. Uita-te si tu ce anunturi sunt disponibile prima data in orasul tau si apoi poti lua o decizie.
Eu stau in oras doar cand trebuie sa vin la facultate, in mod normal stau la tara, cam o ora de oras. Transport la locuri de munca? Profi si kaufland
Da, daca stai la tara o sa fie mai greu de gasit un loc de munca. Plus ca daca vrei sa mergi si la facultate nu esti disponibil sa faci orice
Este o situatie grea in momentul acesta, sunt confuz in legatura cu ce ar trebui sa fac.
Doar vezi sau se întâmplă sau ambele? ne-a cam măcelărit oleacă mai rău viitorul