Asta trebuie sa clarifici cu conducerea Politehnicii!
Majoritatea materialelor sunt comune in cele doua facultati, difera doar cursurile de specialitate.
Proema poti avea doar la examene, daca le ai programate in acelasi timp.
Eu ti-as sugera sa faci complet o facultate, iar la celalalt sa dai doar examenele de diferenta, in urma (poate le poti da in doar 1-2 ani, daca ti se recunosc cele comune).
Adica dupa ce termin o facultate, sa ma inscriu la cealalta si sa echivalez examenele comune, urmand sa le dau pe cele de specialitate? Suna foarte convenabil, o sa ma interesez! Iti multumesc din nou!
Da, e mult mai realist asa. In teorie, poti sa le faci in acelasi timp, insa este extrem de dificil. Ambele sunt facultati grele. Eu am terminat la IE si stiu cum e. Primii doi ani poate mai sunt cum sunt, dar cand incepi prin anul 3 sa ai proiecte mai grele decat licenta... Si da, unele materii se echivaleaza, in special cele din primii doi ani.
Iti multumesc! As putea sa iau legatura cu tine ca sa te mai intreb niste mici lucruri?
Anytime
Problema este ca nu stiu cum o sa se suprapuna cursurile/examenele si nu stiu cum voi gestiona asta. Invatatul ca invatatul, dar asta este problema cea mare, faptul ca s-ar putea sa trebuiasca sa fiu simultan in 2 locuri.
Nu stiu cum mai e acum, ce materii se predau, ce profi, dar pe vremea mea (95-2000) erau materii grele și profi severi, era imposibil să faci 2 facultăți. Analiza Matematica - Rebenciuc, Materiale Electrrotehnice - Noțingher, Mașini Electrice - Bâlă, Măsurări Electrice - Vlaicu, etc erau calvaruri. Am avut colegi care faceau în paralele diverse facultăți (Psihologie, Matematică, Transporturi, ASE) și toți au renunțat pe parcurs. Nu vreau să te descurajez, dar mai bine mergi 2 ani la una, apoi la cealaltă, ca să ai materii mai lejere în anii mari, și să te poți concentra mai bine pe alea mai grele din anul 1-2. Altfel, s-ar putea să îți urăști viața.