| Gabi_6400 a întrebat:

Eu cand voi deveni mare vreau sa ajung wwe superstar ( nu glumesc chiar mi-as dori). Stiti cumva cat salariu iau astia sau poate unde trebui sa te duci sa poti sa te antrenezi, orice informatie imi este folositoare. Fund big grinbig grin

Răspuns Câştigător
| AllenS a răspuns:

Eu chiar nu inteleg care e problema voastra. WWE este o companie de entertainment. Nu e o companie de bataie. Daca vreti lupte uitati-va la MMA unde isi cara pumni cu galeata fara un motiv anume. Cei din WWE au reusit sa faca o poveste pentru acele showuri. Fiecare cu problema lui, fiecare cu durerea lui. Asta e frumusetea WWE-ului, nu bataia. Btw, pustiule, sa ajungi acolo trebuie sa incepi de jos prin companii mici in care o sa tragi cu dinti de fiecare oportunitate si o sa te chinui sa ajungi in WWE pe salariu de nimic. Daca ajungi in WWE castigi in 2 luni cat au adunat ai tai intr-o viata, dar pana atunci e chin.

3 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Stii ca "reslingul" e fake? Aia nu se lovesc vezi de treaba...si ca sa ajungi acolo trebuie sa stii engleza la perfectie

| iEmonel a răspuns:

Te cred ca nu glumesti, chiar vrei sa ajungi, da' nu o sa ajungi. laughing
Da' cum ziceau aia doi ce canta: "tot mai sus"...

| Ilusion :X a răspuns:

Vai si amar! Copile, nu te mai uita, daca nu observi ca vine pumnul cu o viteza imensa, iar apoi abia il atinge?!
Mda, si eu acum cativa ani, eram „ OBSEDAT "!

Daca vrei sa te antrenezi, du-te la centrul de actorie! laughing