Parerea mea : Partea de Front End e destul de usoara in ceea ce priveste conceptele si algoritmica, as zice ca nu e nevoie neaparat de facultate sa fi un Front-End Developer bun.
Majoritatea cer cateva proiecte si experienta in HTML, CSS, JS si cateva framework-uri.
Sunt cateva care cer si facultate ( Bachelor’s degree in computer science, software engineering or another related field ).
Deci asta ar inseamna Facultatea de Informatica de la UTM, UniBuc, Politehnica, etc.
Sigur ca web development-ul nu este ramura cea mai grea a IT-ului, dar sa zici ca este usor inseamna ca esti Senior in Front-End...Se poate invata fara facultate, cursuri etc doar din tutoriale, mult exercitiu, dar totusi, te ajuta mult o facultate sau un curs...
Pare destul de simplut la inceput, pana ce dai de jS, framework-uri, API-uri etc...asta-i doar parerea mea
Stii ce este fornt-end developer?
A glumit bai! voiam sa te intreb. Cunosti ce face acea persoana care lucreaza ca developer front end?
De ce nu as sti?
Ca vorbesti tot pe langa, ce medicina iti trebuie la web development
Loool, da chiar deloc nu ai prins sarcasmul nu? Deloc deloc...
Parerea mea, daca vrei sa te apuci de treaba, invata si niste back-end ca nu stii niciodata. In plus daca stii si putin din partea cealalta, ti-e mult mai usor. Nu e asa de speriat partea de back-end.
Multumesc de raspuns @ineys
Anonim240 întreabă: