| Mafiotu007 a întrebat:

Imi puteti spune ce profil ar trebui sa urmez daca as vrea sa ma fac manager la o firma importanta, cu publicitate de produse etc. Daca imi puteti da niste detalii despre acest job si profil as fi recunoscator. Multumesc anticipat si dau funda.

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Pentru asta trebuie să urmezi profilul de managment.

| beng a răspuns:

@Mafiotu007, vezi tu, una dintre marile probleme ale noastre ca romani e ca multi vor ca sa ajunga sefi insa fara ca sa mai si munceasca. Poti face facultatea de management insa nu prea da nimeni 2 bani pe ea. Adevaratii manageri ajung in pozitii de conducere dupa ce prind ani buni de experienta in domeniul lor (vanzari in cazul tau) si inteleg cum trebuie coordonat un astfel de business. Mai bine incearca sa inveti cat mai multe despre marketing si intr-o buna zi, daca iti vei mai dori, poate vei ajunge si manager. Insa crede-ma ca un manager adevarat e mult mai stresat decat un angajat.

| valentingb a răspuns (pentru beng):

Esti constient ca nu trebuie sa pui @user ca sa ii raspunzi la intrebare, nu?
Acum, ca raspuns la intrebare, deoarece regulile TPU interzic chatul pe categoria asta, raspunsul e simplu: Aparent, trebuie sa mergi la un profil economic in liceu si apoi facultatea de management si apoi master pe management. Si o sa ai 3 diplome de manager cu care nu stiu ce o sa faci, dar iti dau un indiciu: wc. Practic, poti face ce profil de liceu vrei, important e sa ai nota mare la BAC, sa intri la o facultate de ceva anume..si un master pe management. Ex: Facultatea de asistenta sociala, master pe administrare publica. Important, de fapt, este ca in decursul acestor ani sa lucrezi sau sa faci multa practica, voluntariat, sau internship, sa capeti o scrisoare de recomandare, etc. Asta te recomanda de fapt: experienta si rezultatele. Si inca ceva: daca esti asa capabil, eu asta nu am inteles la manageri: orice manager mare ia un milion de dolari salariu, si aduce un profit de un miliard la companie. De ce nu isi deschide firma proprie cu milionul ala de dolari? De ce sa dea socoteala patronului sau actionarilor?