| Ionalin99999 a întrebat:

La facultate se pun absente in catalog?

Răspuns Câştigător
| Bunica69 a răspuns:

La cursuri nu esti obligat sa mergi (unii profesori dau puncte in plus daca ai prezenta la cursuri [destul de rari profi de genul]), in rest seminariile si laboratoarele sunt obligatorii, de obicei ai voie maxim 1-2 absente care se pot recupera cu alte grupe. Prezenta se face asa: se incepe o foaie A4 si se da la fiecare sa se treaca pe foaie. Nu exista catalog, fiecare profesor isi noteaza cum vrea prezenta/activitatea studentului

| Adry05 a răspuns (pentru Bunica69):

La cursuri nu esti obligat sa mergi? Haha, la c facultate esti cu luxul asta ca la noi in contract se prevede ca trebuie sa mergi la 50% din prezente la curs, am profesori care ne-au cerut si 100% punandu-ne sa facem referate si teme pentru 2 absente. Nu-i mai baga prostii in cap ca n-ai de unde sa stii ce o sa fie la el/ea la facultate.

| Bunica69 a răspuns (pentru Adry05):

Eu sunt la Facultatea de Automatica si Calculatoare, nu e un jaf de facultate avand in vedere ca am dat o admitere ca sa intru. Sunt student de 2 ani si n-am auzit de cursuri obligatorii, toate sunt facultative.

| Adry05 a răspuns (pentru Bunica69):

Nici n-am zis ca-i jaf, nu eram ironica cu `lux` daca de acolo ai interpretat. Norocu tau, ce sa zic laughing) E naspa sa mergi sa te uiti o ora jumtate la un om cum citeste de pe slide-urile pe care ti le trimite acasa dupa

| FlorescuEdy a răspuns (pentru Bunica69):

In ce oras?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu exista catalog, se tine evidenta pe ceva tabele, dar da exista un total de absente si se tine cont de prezenta daca aia intrebi

| NorNegru a răspuns:

Salut! Nu exista catalog la facultate. Da, absentele se noteaza intr-un caiet/carnet sau pe o coala A4.

Întrebări similare