Sfatul meu este sa te axezi mai mult pe informatica, dar sa nu uiti ca dai Bacalaureatul la Romana, Matematica. Daca vrei sa te realizezi in viata si sa ai un venit foarte bun (adica peste 1.000 euro luna precizez ca in Romania, in celelalte tari primesti mai mult). Am vazut multi informaticieni care arata jalnic, sfatul meu ca poti combina viata de birou sau in cazul tau invatatul cu sportul. In concluzie axeaza-te pe informatica si vei avea un viitor stralucit.
Romania nu vrea sa piarda" materie cenusie" --- ca sa ramana in tara, programatorii beneficiaza de o facilitate de care, pana acum, nu se bucura nimeni, in nicio alta ocupatie/activitate si anume aceea ca, salariul lor nu este impozitat(Legea nr.571/2003,art 55, alin4, litera I ) --- vesi sursa :http://www.avocatnet.ro/......atori.html
Daca mai adaug ca salariul unui programator cu cativa ani vechime se invarte in jur de 8000 lei/luna, vei avea suficiente motive sa alegi ocupatia de programator.
Succes si numai bine!
Deja trebuie sa fie mandri de tine, cu asa medie si ca esti si foarte destept din cate spui tu...axeazate,"bate-ți capul" la ce stii tu mai bine, daca te pricepi la informatica, axeaza-te pe aia, eu asa as face
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: