| NeedHelp1 a întrebat:

Salut TPU

mie îmi place rap ul
Nu obișnuiam să ascult genul asta de muzica nu simpatizam cu el pentru ca nici nu ascultasem asta pana l am descoperit pe Eminem și am ajuns sa ma regăsesc în piesele lui pur și simplu am rămas uimit, am început să i studiez atent biografia, povestea lui, totul și am rămas uimit. Nu l pot asemăna cu niciun alt rapper. Îmi plac și alții normal pentru ca rap ul a început sa îmi influențeze viata de când l am descoperit dar nimeni nu e ca Eminem.

Eu în stilul lui scriu și interpretez, am versurile, versuri foarte bune, sunt sigur de asta, însă nu știu cum sa găsesc instrumentalul potrivit și ce sa fac mai departe, nu știu cum sa ma lansez.

Piesele mele sunt în engleză, si as vrea și sa ma lansez în altă țară, nu în România. Sunt pesimist de fel, dar sunt sigur, mai mult ca niciodată, că dacă piesele mele sunt puse pe un post de radio cât de cât cunoscut cu siguranță pot avea un succes imens pentru ca știu ce este acum pe piață știu ce versuri am și ce piese pot ieși și că in industria asta care este acaparată de mumble rapperi pot deveni cu adevărat ceva "mare" mai ales că o fac total din pasiune și dragoste pentru acest gen de muzica.

Dar nu știu cum sa mă promovez, cum sa îmi încep cariera, cum fac ca melodiile mele sa apară la radio sau cum contactez o casa de discuri?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune un link aici sa vedem cat de bun esti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând, afișează-ți piesele. Publică-le pe Youtube, pe rețele de socializare. Încearcă să iei contact cu studiouri muzicale din orașul în care stai, caută pe net și contactează ca să poți face înregistrări

| NeedHelp1 explică (pentru anonim_4396):

De pe YouTube nu pot fi furate ușor?

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Dar tu ori ești prea mic, ori ai trăit sub o piatră, nu le am eu cu rapp-ul, dar abia acum să auzi de eminem?
Tu ai acum o criză de afirmare, va trece la un moment dat.

| asuari a răspuns:

M-ai facut extrem de curioasă.

| asuari a răspuns:

Încearcă să încarci macar una și dă-mi după mesaj că vreau să ascuuuuult

| RaphahellDamian09 a răspuns:

Vrem link sa vedem