| Suntogresala a întrebat:

Salut TPU,nu v-am mai scris de mult,as vrea sa ma duc pe filmari foto/video pentru evenimente,nunti,botezuri,sunt la inceput,si nu am un buget mare,dar incerc sa-mi fac banii pentru acesta,imi puteti spune daca as face bine,daca sa ma bag pe acestea? Nu as fi singur, as mai avea 1 prieten cu ajutor si amandoi am face 1 poze si 1 video,cu editarea ma pricep foarte bine, credeti ca ar fi bine ce fac?
Imi puteti recomanda si camere de un buget pentru inceput?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Românii numai fac nunti din cauza costurilor mari, asa ca nu faci nimic ca fotograf, sau inmultit in schimb divorturile si inmormintarile poate gasesti acolo ceva de filmat, dar nunti anul acesta vor fi putine si cei care se casatoresc au ei fotografi nu te cheama pe tine au prieteni cu camere foto si nu costă asa mult.

| Suntogresala explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu neaparat ca fotograf ma duc, ma duc si ca videograf si nu zici rau, plus eu nu as cere mult, poate au prieteni cu astea dar nu multi au asa...Sa se priceapa si editare, si poze si video, mai sunt oameni chemati la asa ceva

| AdrianGht a răspuns:

Salutare!
Recomand acest model de la Sony https://bit.ly/47wWDIe
impreuna cu un 24mm Sigma sau 50mm/85mm Sony e super pentru foto, dar si pentru video.

| Suntogresala explică (pentru AdrianGht):

Okay,dar ce parere ai despre ideea mea, ca fotograv/videograf?