| Genius_5338 a întrebat:

Salut TPU,

Pe metin2 guabina am level 87, cate odata ma scoate din metin si cand reintru imi apare ca am level 1 laughing are bug serveru s-au nu? Dau funda si vot celui care imi poate explica!

Răspuns Câştigător
| ExTaZy a răspuns:

Pai da. Are metinu bug. Si pentru ca nu are chestii facute bine de la Cel care a facut svr`ul.si mie mi s-a intamplat:O este doar un bugwinking.

7 răspunsuri:
| ExTaZy a răspuns:

De cate ori nu am luat eu "GA" sau "GA" laughing. dar "GA" este grad mai bun:X

| ExTaZy a răspuns:

Pardon 'GM" "GA" straight face scuze de gresealahappy

| BiaBubulina a răspuns:

Tine minte bine in ce lume intri. si mie mi s-a intamplat ca sa intru in lumea corvus si dupa ceea in taurus sau nu stiu cum si aveam lv 1 si am luat-o de la capat laughing si de acum sunt atenta si intru nu mai in corvus

| GwenS a răspuns:

Pai se poate sau alta posibilitate este ca Gm sa puna parole...GM sunt aia care au nivel peste 130-ei pot sa puna parole care sa nu mai poti intra sau chiar sa iti apara ca ai lvl 1big grin.GM pot sa faca o multime de chesti...debea astept sa ajung si eu ca ei big grinlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gm ti-a facut ceva si nu vrea sa te lasa pena ce nu mai faci un cont de lv mai mare este singura esplicatie

| darco01 a răspuns:

Stati sa va spun...am luat ban eu de lvl 95 am luat ban ca am batut GA pe ro

| Warrior_5055 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat poate fi din cauza unui gm care nu stie sau nu e bun sv.