| PisicutzaCenusie a întrebat:

Problema stă așa: Nu mă pot decide pentru facultatea pentru care vreau să optez: Litere sau Psihologie. Îmi place psihologia dar practică, nu cea teoretică iar facultatea de litere mă atrage la fel de mult. Îmi place să citesc.Dar nu pot alege. Am muncit în liceu la ambele. Am obtinut locul 2 la națională psihologie și mențiune la Română. Chiar nu știu. Vreau o facultate pe care dacă am terminat-o să fiu respectat și să îmi placă dar nu știu care dintre ele vă putea face asta ideal. Trebuie să aleg dintre cele 2, voi face deja două fiindcă vreau să asociez una dintre acestea cu Actoria la care sunt înscris. Vă rog mult ajutați-mă. Psiholog nu vreau să fiu și am auzit că te consumă mult facultatea de psihologie dar nu vreau să renunț fiindcă am muncit mult.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai si daca psiholog nu vrei sa fii. ce vrei sa faci cu facultatea de psihologie?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu stiu cum te consumă mult facultatea de psihologie, așa că nu te lua după ce ai auzit. Făcând facultatea aceasta vei înțelege mai bine pe toți oamenii, și vei fi mai bun actor. În orice meserie dacă o faci cu responsabilitate, vei fi respectat.

| Donsavas a răspuns:

Poti lucra si in alte domenii in care sa relationezi cu oamenii, dacă ai facultatea de psihologie si esti un bun psiholog pentru tine.

| RoCkKiD a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti mai putin la ce facultate vrei si mai mult la ce job vrei. Vezi care sunt joburile disponibile la finalul fiecareia si vezi ce te atrage mai mult.

Facultatea o faci 3 ani, jobul. ceva mai mult.